www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20120228 - Jag kommer alltid vara den som vaktar din rygg

-
-
Ville bara tala om att detta är världens finaste Eveline. En sån vän borde alla få ha.

20120228 - I can't help myself

Hej hjärtan! Har inte skrivit på ett tag (i know, shame on me). Jag har faktiskt väntat på att få börja använda Photoshop igen, som jag egentligen inte har några kunskaper i haha. Så går det när man låter en bildlärare undervisa i ämnet och där hon dessutom erkänner att hennes SON lär henne i förväg innan lektionerna. Kvinnan visste knappt vad enter var för något på tangetbordet! Aja, det var spännande haha.
Till saken. Robin försökte fixa Photoshop till mig, vilket inte gick som vi ville, men nu har jag åtminstone 30 dagar gratis hihi. Får väl köpa efter det? Det jag egentligen vill komma fram till är att det lär bli lite roligare bilder osv här på bloggen nu! (tror jag). Har suttit och testat lite här under kvällen och det var nog ett mirakel att jag inte bara stängde ner datorn och surade, SÅ bra gick det! Resultatet blev i alla fall lite kul. Blir kanske bättre imorgon? Talk to you latero.

20120226 - People always leave

Hej hjärtisar. Robin kom hem riktigt sent igår! Ankans bil fick stopp, hjärtat fick köra hem honom och ta ankans bil med sig. Kommer hem till en sovande flickvän runt halv fyra, kan inte sova, sätter sig ute i vardagsrummet, kommer tillbaka till sängen igen vid sextiden. Haha, vad hände? Jag har haft ont i kroppen hela natten. Speciellt i benen.. Kanske har fått influensan också? Blä. Idag har jag i alla fall kollat på One Three Hill hela morgonen och kommer fortsätta med det resten av dagen var det planerat! Talk to you latero.
-

20120225 - Satan i gatan

Hej hjärtan. Vaknade upp som en jäkla uppstoppad val i morse. Ögonen rann, näsan var täppt, halsen fungerade inte. Kroppen värkte något otroligt mycket. Vad hände? Jag mådde ju bra igår..? Aja. Det blir inget, absolut inget jobb inatt. Jag kommer bara må otroligt mycket sämre imorgon om jag är vaken hela natten. Vanligtvis brukar jag känna mig "sjuk" om jag inte sover ordentligt. Så nej. Jag får panik över att behöva sjukskriva mig men vafan, det här funkar ju inte. Det ska jag väl inte behöva vara rädd över? Ikväll får det bli bara en massa mys, somna tidigt och förhoppningsvis vakna piggare imorgon.
-
Fotade en skvätt förut på balkongen.
-
-
-
-

20120224 - Stjärnorna finns här

Hej hjärtisar. Nu har det varit lite bloggtorka här igen! Fast det har mest berott på otroligt mycket jobb tyvärr. Har inte hunnit med att blinka knappt. Speciellt inte sovit. Robin har varit riktigt dålig denna veckan (jag och Elain kom på att det är influensan han har). Igår sov han på soffan hela natten & jag kunde inte riktigt sova själv utan honom. Det har varit riktigt frustrerande att inte kunna göra honom frisk! Ikväll har vi haft besök av Lisette och Elain. Det blev tacosätande och otroligt mycket mys hela kvällen. Nu ligger jag och kollar på One three hill, hjärtat har redan hoppat i kojs. Kanske dags för mig med snart? Imorgon blir det till att jobba natten. Tröttsamt! Haha.
-

20120222 - Socker

Hej hjärtan! Igår var en lång dag. En riktigt lång lång dag. Inte hann jag med något bloggande i alla fall. Lämnade hemmet fem i sju och var hemma fem i tio på kvällen. Kul va? Haha.
Först var det arbete såklart. Fick många långa och jobbiga samtal, fick skicka iväg ett papper som jag aldrig behövt göra innan. Fy! Direkt efter jobbet åkte jag till Lundby för att hinna träffa mina konfirmander en stund. Direkt därefter var det möte angående Israel (som är jättesnart helt plötsligt!!!). Det var så himla spännanade, och overkligt! Det var som att vi pratade om hur kan vara om vi åker dit, eller att vi pratade om det som om någon annan ska åka, inte jag. Men det ska jag! Snart. Jag kan inte ens förstå vad det är jag kommer få uppleva. Jag kan inte förstå det alls. Men jösses vad jag längtar. & så är jag lite nervös och rädd såklart!
-
Nu måste jag rusa! Ska säga hej då till Robin innan jag går till jobbet. Talk to you latero.

20120220 Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick. Jag har många såna. Extremt många till och med. Jag är en sån ögonblickssparare. Finns det något ögonblick som jag inte sparar?
Men det ögonblicket som är viktigt just nu, är första gången jag träffade Robin. Det var så himla magiskt. Egentligen var det väl ganska obetydligt, trodde vi. Det varade i bara några sekunder men oj vad det kändes. Han kändes i varenda kroppsdel. Varenda pytteliten centimeter av min kropp. Mest i magen. & jag rodnar aldrig. Men just denna gången, de här sekundrarna. Då rodnade jag. Världens finaste pojke kom in genom dörren, med så mycket engergi att han slog knock out på mig. Rosig om kinderna och med världens finaste leende. Jag blir så lamslagen att jag inte kan göra annat än att stirra ner i golvet. Vad ska han tycka om mig nu? Men hans ögon bara glittrade och även han tittade ner lite i golvet. Ett hej. Hjärtat hugger till lite som alltid när något är för fint. Lika fort som han kom in genom dörren var jag ute genom den igen. Hur kunde magen pirra så mycket första gången man träffade någon? Det har jag ingen aning om. Men jag blev liksom fixerad efter det, jag kunde inte tänka på annat. Koncentrera mig. Andas normalt. Vad som än hände så ville jag träffa honom igen. Robin. Robin. Robin.
Hur kunde världen bli så otroligt fin på bara några sekunder? Ett mysterium.
-
-

20120220 - Men bara om min älskade väntar

-
Hej hjärtan. Här sitter jag i köket och äter lite frukost. Dock inte  världens bästa, men Robin var så himla sugen på FROSTIS (tydligen inte frostflingor som jag säger) häromdagen så han köpte med sig ett paket hem. Älsklingen mår däremot inte så bra idag så jag beodrade honom att stanna hemma. Stackars hjärtat. Själv ska jag alldeles strax borsta tänderna och sedan bege mig mot jobbet. Min favoritdag står på schemat, måndag. Usch! Talk to you latero.
-
-

20120219 - Brudpsykos

-
& världen förtjänar inte dig

för du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

20120219 - Vi ses i mina texter

-
Hej hjärtan. Idag har jag inte gjort så hemskt mycket alls. Det blev en tripp till affären för att handla det nödvändigaste hem. Typ frukost! Sedan blev det ett litet besök hem till mamma för att träffa systeryster bäst i världen. Massa mysprat som alltid & nu så är jag äntligen hemma och min man står i köket och lagar mat till mig! Lyxen. Tog bara en hel del brottningsmatcher, kittlingsanfall, bitande och skrattande innan han äntligen kom ut i köket och började fixa! Haha. Vi är världsbäst. Talk to you latero. Xoxo

20120219 Dag 07 – Min bästa vän

Den här rubriken tänker jag faktiskt säga pass på. Jag vill inte att folk ska ta åt sig på fel sätt eller börja tjata om onödiga saker. Du vet själv om du är min bästa vän eller inte & varför du är det. Det är inget som jag behöver skriva om här eller någon annanstans för det vet du som sagt om bäst själv.

20120218 Dag 06 – Min dag

Min dag har bestått i att sova ut, fixa i lägenheten. Sånt som inte hunnit packas upp bland annat. Jag har även ätit frukost med världens finaste & dessutom blev jag och Robin bjudna på pizza av Ankan och Dala. Det var riktigt jäkla gott! Efter att vi ätit klart fortsatte pojkarna att kika på Frölunda matchen inne på pizzerian och jag rusade hem för att fixa i ordning mig. Det är nämligen så att Johanna firades ikväll! Så där spenderade jag min kväll med trevligt sällskap och nästanvinnande (hann gå innan spelet var slut) i Disneyspelet. Såklart att jag var bäst, haha!
-
-
-

20120217 Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är något världsfint. Det är fjärilar i magen, det är känslor som tar så mycket plats att hjärtat nästan spricker, det är starka band och känslan av att äntligen vara hel. Det är långa samtal om kvällarna och massa hångel i sängen. Det är fnitter och hanhållande och känslan av att allt är perfekt. Kärlek är som sagt världsfint, men det innebär inte bara att det är bra. Kärlek kan vara dumt och jobbigt, besvärligt och göra ont. Obesvarad kärlek kan göra så ont att man vill gå i tusen bitar och aldrig resa sig igen. "Att älska någon hundra gånger hundra gånger om och sen lite till är inte kärlek, det är självmord", och det är sant. Att älska någon som påstår sig älska en tillbaka, men som på alla sätt visar motsatsen. Det är frustrerande och otroligt jobbigt. & känslan när man vill lämna situationen och gå vidare, men hela tiden tror att det kommer att bli bättre. Det är kärlek som gör ont. Men kärlek är ändå något av det bästa som existerar och det gäller inte bara kärlek till en som person som man vill spendera resten av sitt liv med. Det handlar om all kärlek i hela världen. Den oändliga kärleken till sina föräldrar, syskon, syskonbarn. Kärleken mellan sina allra finaste vänner och kärleken till djur. Allt detta får en att må bra, otroligt bra. För utan kärlek funkar liksom inte livet. Åtminstone tycker inte jag det.
-
-
-

20120216 Dag 04 – Det här åt jag i dag

Eftersom jag har arbetat natt vaknade jag klockan tre. Jag har världens huvudvärk och känner mig som ett vrak. Egentligen hade jag bara velat slänga i mig en STOR smarrig pizza. Men istället blev det två rostade smörgåsar med stekta ägg på med lite bacon till! Det var otroligt gott. Har däremot ingen bild på maten, bara en tom tallrik!
-

20120216 - Droppa mig

Hej hjärtan! Jag sitter på jobbet och avlider av trötthet. Jag hade lätt kunnat somna här i stolen bums precis nu. Vad sägs om det va? Sara är trött. Christoffer är trött. Jag är trött. Det här går ju inte! Jaja, jag ville nog mest beklaga mig lite. Det är lite synd om mig. Fast mest ledsen blir jag eftersom jag inte får träffa Robin förrän i eftermiddag i bara några timmar, usch!

20120215 - Resten av ditt liv

-
Träna!

20120215 - Ju mer dom spottar

-
Igår stod jag i flera timmar och lagade mat till min pojkvän. Han fick ett fint Alla Hjärtans Dag kort ifrån mig där jag skrev lite kärleksmys i. Jag skrev flera så fina lappar som jag satte ut i lägenheten men han har inte kommenterat någonting än. Fastän en låg på hans säng! Jag tror att han blev glad i alla fall. Vi åt efterrätt och kollade på Bridesmaids. Det var en ganska fin dag men båda var otroligt trötta och vi somnade himla fort när vi lade oss i sängen!
-
Just nu sitter jag och äter frukost. Hade tänkt försöka ta mig till gymmet alldeles strax. Får försöka ta det lugnt eftersom jag precis har varit sjuk.. Ska jobba natt senare med Sara och Carolina, så jag får försöka sova lite i eftermiddag med. Undra hur det går? Robin kommer att komma in och pussa på mig hela tiden haha. Talkt to you latero! Xoxo

20120215 Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar. Mina föräldrar är världsbäst. Faktiskt!
Som ni vet är mina päron separerade. Det hände för bara några år sedan, 2010. Bara några veckor efter att jag tagit studenten för att vara exakt. Egentligen kom det inte som en chock, eller jo. Men jag blev inte förvånad över att pappa ville skiljas. Det enda mina föräldrar gjorde var att bråka, gräla och vara sura.
Men om man tänker såhär, när mamma är själv är hon världens bästa. & när pappa är själv är han bättre än vanligt! Fast pappa är ju inte själv nu, han har Elisabeth. Hon är precis lika fin som pappa. När jag blir stor vill jag ha det som dom. Lite virrigt och roligt med mycket kärlek! Mina föräldrar har absolut ingen kontakt med varandra och det finns nog åsikter om det med, men det är skit samma. Jag tycker om att vara med pappa, jag är en kopia av honom fastän jag ser ut som mamma till utseendet. Mamma är bäst, men vi två klarar inte av att bo tillsammans. Vi har alldeles för lika humör och blir bara arga på varandra. Men nu när jag bor själv med min pojkvän uppskattar jag mina föräldrar mer än någonsin. Älskar dom så otroligt mycket!
-
Det här blev skrivet väldigt virrigt och det kanske är för att tanken på mina föräldrar är väldigt virrig. Men jag hoppas att ni förstod någonting i alla fall!

20120214 - Utan dina andetag

-
Hej hjärtan! Av någon anledning är jag så otroligt trött. Jag och Robin gick och lade oss otroligt tidigt igår eftersom han kände sig lite halvkrasslig. Jag låg och höll om honom tills han somnade, och det finns inget i hela världen som jag tycker är så mysigt. Idag ska jag bara städa och fixa tills mitt hjärta kommer hem igen. Jag har bett honom att komma lite senare från jobbet så att jag kan finslipa på min överraskning till honom! Hopplös romantiker som man är you know. Kanske skriver några rader lite senare men det lär ni ju märka. Talk to you latero lovers!

20120214 Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek. Den här är otroligt svår. Det finns ju alltid en person för alla som man tycker så himla otroligt mycket om när man är liten. En som man ger sin första meningsfulla kram till, ger bort sin första puss till, ja ni förstår. En sån hade jag, i många år. Vi växte upp tillsammans från att vi var sex små år ända till högstadiet & jag tror att vi var tillsammans en sista gång innan han flyttade ifrån stan. Sedan tog kontakten slut.
Men om vi pratar om kärlek efter den där allra första, så fanns det en annan. Han var min så kallade bästavän i flera år, men egentligen tyckte jag om honom otroligt mycket. Först förstod jag inte vad jag kände, sedan förnekade jag det. Men i slutändan blev det ändå han och jag på något konstigt sätt. Fast det var även då jag förstod att det inte alls kunde vara han & jag. Alls. Han var inte som jag trodde och betedde sig så otroligt fult mot mig när han kände för det. Det kanske inte var meningen men det blev inte bra. Vi skildes kanske brutalt ifrån varandra, han var nog inte riktigt beredd på att jag inte skulle finnas för honom en sista gång. & det kanske inte jag var heller, men det var något av det bästa jag gjort.
-

20120213 - Fredag hela månan

-
Hej hjärtan. Förra veckan var ett rent helvete måste jag säga. Arbetade 6 av sju dagar. Vanligtvis brukar det "flyta på" men förra veckan var bara otroligt trög. Jag har varit seg och halvförkyld. Som vanligt försvinner ju aldrig mina förkylningar. Har ändå tänkt träna imorgon en skvätt. Undra hur det går? Idag kommer i alla fall Therese hit & jag håller på och tvättar som en tok. Måste städa rent här lite med innan hon kommer haha. Ser ganska smutsigt ut. Talk to you latero!

20120213 Dag 01 – Presentera mig själv

Emma Johansson, extremt bra på att drömma & är en tänkare. Har fina vänner och en extremt fin pojkvän, ett skilsmässobarn som inte riktigt förstått sig på den livsstilen än, en älskare av allt fint, förstår sig på färgernas sätt att blandas och gillar när det skapas något fint. Jag älskar milkshake och choklad, men mår illa när jag får för mycket i mig.
-
Förstår sig inte på människor mer än andra, kanske mer? Avskyr att döma alternativ dömas & jag tycker inte om när det gör ont i hjärtat. Helt otroligt normal, men ändå så onormal man kan bli? Har sjumiljoner liter tålamod i mig, men fråga mig inte om det är bra eller dåligt. Gillar att räcka till och kan vara ganska så uppmärksamhetsberoende. Jag menar, finns det något värre än att vara ensam? Det gör nog inte det. Eller jo, jag avskyr sprutor. Av en anledning till och med.
-
Jag gillar att förstå och finnas till, för det mesta är andra viktigare än mig själv. Piercingar är bra att ha & tatueringar måste vara ett av världens underverk. Sms är roligt, kanske lite för roligt. Fråga någon som vet?
-
En sommar blev konstig, panikångesten kröp sig in i min kropp & där har den stannat kvar. Jag tycker absolut inte om att må illa. Men jag tror att det är olika för alla? Den är mitt monster som alltid är ett steg bakom, eller framför. Min bästa vän & min dröm, min älskade hund blev tagen ifrån mig. Om det gick skulle jag bygga en trappa till himlen och få honom tillbaka. Själviskt? Kanske, men saknad är allt jag känner. Det är så många som har försvunnit och inte kommit tillbaka. Det är jobbigt när det blir så, för då gör det ont.
-
Jag är inte alltid nöjd med mig själv, med det jag gör eller säger. Jag vill gärna ha långt hår och fin hy, men vissa saker kan jag lika gärna glömma. För det kommer aldrig att bli så. Ljuga kan jag göra utantill, jag är till och med bra på det. Men jag har förstått att det inte gör lika ont när man undviker sanningen. Det har jag lärt mig.
-
Min familj är viktig & jag lever för mina syskon och syskonbarn. Min barndom har gjort mig till den jag är idag, och det är nog bra. För jag är nog ganska nöjd med tillvaron ändå. Jag är hemskt lycklig nu & det är det som räknas. Även om det finns lite för mycket i huvudet ibland.
-

20120213 - Jag skulle dö för dig

Tänkte Köra en sån här lista, ganska bra start på bloggen? Får dock se om jag hinner skriva varje dag men ordningen blir rätt åtminstone. Kommer säkert andra inlägg inmellanåt med. Men det lär vi ju märka!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min barndom
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första puss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En film du har sett flera gånger utan att tröttna
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Vad jag vill bli när jag blir stor

20120212 - Hurricane

Godmorgon hjärtan. Vaknade upp klockan nio i morse, urk. Men det är alltid lika fint att vakna upp bredvid min prins. Igår blev det firandes av Jennifer som fyllde 20 år den 9:e februari! Det blev middagsätande på Hard Rock Café i stan, himla gott! Faktiskt så var det det enda jag hann med innan jag begav mig hemåt igen. Vissa ska nämligen upp och arbeta idag. Men det var en trevlig kväll med mycket skratt! Hörs kanske senare inatt efter att jag slutat jobba. Sedan ledig i två dagar! Dessutom är det alla hjärtans dag på tisdag, kan inte låta bli att längta lite hihi. Talk to you latero!
-
2010, bäst!

20120210 - Natten till idag

Kan ni tänka er, nu skriver jag igen! & tidigt dessutom. Ja, kan ju berätta att dagen inte riktigt gick som planerat. Alls. Planen var att åka till Gårdsten och äntligen få ta ut mitt löshår, men gissa vad? Stopp mellan Angered och Gamlestan. Så kom jag någonstans? NIX. Det blev till att åka hem till mitt hjärtegull och Christoffer som ska leka med oss hela helgen (tror jag?). Snart kommer nog ankan hit också och då blir det väl full rulle & jag som ska upp kvart i fem imorgon bitti. Haha, underbart! Om en pyttestund blir det till att tvätta och sen göra varma mackor.
Talk to you latero lovers. Xoxo
-
-
-

20120210 - En bit av kakan

Det här får bli ett superdupermega snabbt inlägg. Ska rusa till bussen om exakt 8 minuter & jag äter fortfarande frukost. Lite fin stress på morgonen! Kommer inte hinna skriva förrän sent ikväll, först blir det jobb, efter det iväg till Gårdsten och äntligen ta ut mitt löshår (så in i sjutton på tiden nu). Efter det ska jag raka vägen hem och tvätta. Yay! Aja, det får bli allt för nu. Se you latero

20120209 - Barrabas

-

20120209 - Crazy ass shit

Jösses&harregud, jag kommer knappast ihåg senaste gången jag skrev här. Men jag måste säga att jag har nog saknat det lite, att skriva. Bloggen har ändå hängt med under många år nu, och även fast jag har släppt den en bit ifrån mig imellanåt har jag inte släppt den helt! Aldrig. Jag orkar knappast skriva allt som har hänt det senaste här, och jag tror faktiskt inte att ni orkar läsa om allting heller. Men jag har det bra. Bättre än någonsin faktiskt. Det finns bara vissa saker som jag måste ordna och rätta till innan det kan kännas precis sådär rätt som jag vill att det ska vara.
-
Sitter just nu med en kopp KAFFE (läs extra noga) i handen och ska strax hoppa in i duschen. Om två timmar ska jag träffa Therese över en liten fika, längtar! Talk to you latero xoxo
-
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.