www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20120220 Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick. Jag har många såna. Extremt många till och med. Jag är en sån ögonblickssparare. Finns det något ögonblick som jag inte sparar?
Men det ögonblicket som är viktigt just nu, är första gången jag träffade Robin. Det var så himla magiskt. Egentligen var det väl ganska obetydligt, trodde vi. Det varade i bara några sekunder men oj vad det kändes. Han kändes i varenda kroppsdel. Varenda pytteliten centimeter av min kropp. Mest i magen. & jag rodnar aldrig. Men just denna gången, de här sekundrarna. Då rodnade jag. Världens finaste pojke kom in genom dörren, med så mycket engergi att han slog knock out på mig. Rosig om kinderna och med världens finaste leende. Jag blir så lamslagen att jag inte kan göra annat än att stirra ner i golvet. Vad ska han tycka om mig nu? Men hans ögon bara glittrade och även han tittade ner lite i golvet. Ett hej. Hjärtat hugger till lite som alltid när något är för fint. Lika fort som han kom in genom dörren var jag ute genom den igen. Hur kunde magen pirra så mycket första gången man träffade någon? Det har jag ingen aning om. Men jag blev liksom fixerad efter det, jag kunde inte tänka på annat. Koncentrera mig. Andas normalt. Vad som än hände så ville jag träffa honom igen. Robin. Robin. Robin.
Hur kunde världen bli så otroligt fin på bara några sekunder? Ett mysterium.
-
-
Kommentarer
Postat av: Evve

Så glad för din skull att du hittat en kille som gör dig lycklig! En glad Enna

2012-02-20 @ 19:54:25
Postat av: Evve

Så glad för din skull att du hittat en kille som gör dig lycklig! En glad Emma, en glad Eveline :) <3

2012-02-20 @ 19:55:19
Postat av: Elain

Blir alldeles varm i kroppen när jag läser detta. Vilken underbar känsla du måste haft under den korta stunden.

2012-02-20 @ 21:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo