www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jag behöver dig nu, kanske rakt in i venen



Gårdagen var lång, men jag tror jag har insett att jag gillar att jobba 9-18. Det kändes helt okej liksom. Efter jobbet glömde jag kvar min väska och fick rusa tillbaka i all hast för att hämta den eftersom jag och Therese skulle befinna oss på Friskis och Svettis vid sjusnåret! Det blev ett spinnigpass som jag nästan dog av. Jag var hungrig och fick kramp i vaderna var och varannan minut. Usch. Men efteråt kändes det skönt, dock inte lika skönt idag då min rumpa värker som in i helvete! Fan vad ont jag har haha. Men ingen träningsvärk!
Snart bär det av till jobbet, mitt första nattpass någonsin. Klämmmmm på den  ni! Kommer stendäcka inatt, det är något som är säkert i alla fall.
Har pratat med min man två gånger idag och jag längtar som tusan efter honom. Helt otroligt. Men han kommer imorgon när jag har sovit ut en stund, lär ju le ganska mycket alltså. Ska strax ringa Eveline med, min finafina E.
Hörs imorgon!

Jag har varit i alla städer

Tänkte bara skriva några rader om min första dag på jobbet innan jag somnar. Det var helt jättebra och väldigt roligt måste jag säga! Daniel mötte upp mig med ett bamse leende på läpparna, det var skönt. Men gud vad nervös jag var. Anna var självklart där också, och hon är en toppen handledare, faktiskt.
Fick några roliga samtal om man jämför med vad Ivana fick vara med om. Harregud! Själv fick jag bara höra om att Ted Gärdestad blivit styckad och uppäten. Mums.

låtsas som du sover

Hej människor. Nu är det dags. Min första riktiga dag. Är i och för sig inte helt själv, kommer ju sitta med Anna. Men nu är det ändå på riktigt. Ingen mer träning, inga mer misstag som man kan rätta till. Jösses, är nog lite nervös hihi. Men jag skriver kanske ikväll när jag kommer hem igen. Lär ju inte vara hemma förrän vid tio haha. Hoppas ni får en fin dag.

om du inte kan välja ett, som du vill - välj två




6 timmar. 7 Påsar rikare. Två T-shirts, fem linnen, en tunika, tre tights, en sjal, tre trosor, två solbrillor, två hårfärgningskartoner, tre naglack, två örhängen och en klocka senare och en fantastisk glad Emma som sitter i sin säng och ler.
Hur skönt är det inte att få lön egentligen? Och så längesedan som jag faktiskt köpte något fint till mig själv. Ja, det känns verkligen bra nu. Det är nog lite farligt att åka till stan med mycket pengar. Man har konstigt nog aldrig lika mycket kvar när man väl kommer hem!
Det blev inget lekande med Johannisen idag, tråkigt somfan. Men jag fick träffa Eveline, och det piggade upp mig en hel del. Har dock varit helt borta i huvudet hela dagen känns det som!





Det rår inte stjärnorna för

Nu ska jag alldeles alldeles strax åka iväg och träffa S och T. Ikväll blir det nämligen bio. Att det kan vara så skönt att gå på bio ibland alltså. Speciellt nu när jag äntligen har lite pengar hihi.
Sitter och lyssnar mig kåt på Himlen är oskyldigt blå. Dör ju nästan när jag hör den haha! Men varför? Ingen som vet antar jag.  Lyssnar om och om igen hela tiden. Tänk om jag kunde spela den på piano? Det hade ju aldrig gått, hade nog lipat.

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter



Helg. Ja, den har varit väldigt fin. Faktiskt. Min prins har varit här, det var skönt att ses. Egentligen har vi varit ganska förbaskade på varandra, och egentligen har det inte varit kul för fem öre. Men det är bra nu. Eller hur? Även om det var pissjobbigt att prata.
Earth Hour var precis sådär mysigt som jag hade tänkt mig, fastän vi båda somnade med ljusen tända. Och att jag många gånger inte kunde låta bli att titta på dig när jag vaknade till. Jag blir sådär varm då.
Nu går din musik i hörlurarna och din tröja luktar fortfarande du. Att man inte kan le sig till döds är ganska fantastiskt.





If you weren't real I'd make you up

110321

wow, idag känns det sådär gott i hjärtat.
verkligen, eller, snarare i magen.
det känns stenhårt in i magen, och jag kan varken äta eller andas.
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.