www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100531

Första dagen på resten av mitt liv? Nej, men vafan. Här sitter jag, det är måndag, och för första gången så har jag ingen skola som jag måste vara i. Känns det lagom skumt eller? Men det är skönt.
Tycker att jag spenderat dagen ganska bra hittills haha. Var och beställde tid hos tatueraren, tog en långpromenix med Zeke, städat här hemma, solat och nu hade jag tänkt gå ut och promenixa lite till. Kanske tar med Thb om hon orkar? hihi.
Det har varit en chill dag i alla fall. Imorgon är en speciell dag och det får mig att le. Snart tar både Sara och Johannisen studenten och det kommer bli superkul! Rebekah och Julia fyller år på fredag, längtar lite till det med hihi. Händer för mycket på en gång!

100530

Det var inte bara Sara som hade bal idag. Även Johannisen var hur vacker som helst! Tyvärr så hann jag inte åka upp till henne eftersom vi var i Angered och hade fullt upp. Önskar att jag hade varit med. & om du läser det här Johanna så hälsar mamma till sin extradotter att hon var alldeles urvacker och att hon är så stolt! haha. Bäst.
Lite roligt att bilderna redan flyger upp på facebook när jag gissar att balen knappt är slut hihi. Facebook löser allt.

100530

Sara hade bal och alla var superfina & jag var så stolt så jag nästan smällde av! Hon var absolut vackrast av allihopa och jag kände mig som en mamma hihi. Mina fina älskade Sara. Träffade även Heddas kompisar, Ling? Heter hon så hedda? & Emma kanske ? Haha, jag minns inte. Men jag springer alltid på en av dom överallt haha.

100530

Eftersom mamma och pappa vann på postkodlotteriet så blev det till att åka ner till angered centrum och vara med när dom filmade och bli sjukt avundsjuk när vissa människor vann 300.000 kr. Usch ! Men är nöjd över mammas och pappas vinst med. Hihi. Dessutom vaknade jag upp med världens finaste pojkvän.

100529

STUDENTMOTTAGNING EM' & TH'

100528

EN AV DE FINASTE DAGARNA I MITT LIV.

100528

JAG ÄR SÅ NERVÖS ATT JAG DÖR, TYP.
Hej kom och hjälp mig känner jag lite.
Lite asmassa pepp ändå.
Studenten idag, yeeeeeeeeeeeeeey

100527

Okey nu var det sjukt längesedan jag skrev. Vad har hänt sedan senast? Jag var ute och spelade basket med Thb, badade nästan utomhus, förstörde älskling helt och hållet usch, vårdcentralen två gånger, imorgon tar jag studenten idag har jag badat och trimmat zeke & mamma och pappa har vunnit minst 40.000 på postkodlotteriet och på söndag blir vi filmade hihi. Så nästa vecka får alla checka postkodlotteriet på tv och se mig vinka som en idiot, haha. Jag längtar tills imorgon, & jag har världens finaste pojkvän.
-

100523

Läste precis i heddas blogg "så nu var min sista helg på gymnasiet slut", jösses. Inte mycket mer jag kan säga, faktiskt. Känns ganska overkligt. Men jag håller med henne, det var en otroligt bra sista helg. PJ partyt i fredags var toppen, igår lekte jag med min älskling och hade det hur mysigt som helst. Och idag har jag vaknat upp bredvid världens finaste kille, spelat basket med Therese och bara stekt i solen. Bara helt astoppen !

100521

Pyjamaspary med klassen, mat, dricka, prat, skratt, dans, pinsamheter, hur kul som helst.
RIVERSIDE MOTHER FUCKER.

100521

Sista svenskalektionen idag, kändes skumt. Skrev ett brev till mig själv om tio år "jag kom precis på hur fult jag skrivit, hoppas jag inte blivit så torr om tio år att jag inte förstår vad jag skrivit. Då dör jag", hihi. Vad gör jag nu liksom ? Gymnasiet är i princip klart, väntar bara tills dagen med stort D kommer. Spännande.
Det åskade förut, jag blir lugn av åska. Älskar det, kan sitta & lyssna hur länge som helst på det. Ikväll är det pyjamasparty som står på listan, det kommer bli kul. Längtar.

100519

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH, vad jag blev såld när jag såg det här. Haha, jag visste att han hjärtade mig hela tiden. Hihi, nä men på riktigt. Jag dog lite haha. Så är det när man är hemma & är sjuk.

100518

-
-
-
Igår var fick jag äran att vara barnvakt åt My, vilket visade sig senare att det egentligen inte behövdes. Men Kristoffer var gosig nog att spendera den tiden med mig. Vi spelade nintendo och något disneyspel. Det slutade med att han stannade över & jag var superlycklig varenda sekund hihi.
Idag har vi däremot inte gjort någonting, efter att K drog till Lindholmen så hämtade jag my, åt middag och spenderade hela dagen framför supermario, BÄST. Nu har jag ont i huvudet, tummarna och är helt slut haha.
Dessutom var jag med om världens pinsamaste, USCH. Det var inte ens okey, var nog röd i hela fejset.

100516

Jag avskyr att ha pms. Det får mig att vilja gråta, just nu.
Fy. Vill mest försvinna lite. Men först blir det dusch.

100516

100515

Ska alldeles strax traska ner till Angered. Ska sola klockan elva och sedan köpa lite lösnaglar. Efter det måste jag åka hem till min systeryster och låna hennes skinnjacka eftersom jag inte har någon som passar bra till min klänning hihi. Kvart i ett ska jag möta filip och dra till frisören, så sjukt spännande. Efter det blir det äntligen hemgång. Men tar stressen slut då ? Verkligen inte. Ska sminka Therese och mig själv och duscha och allt möjligt som jag inte kan komma på nu. Men det löser sig, för ikväll är det bal & jag längtar så jag dör.

100514

-
Åkte hem till Sara en sväng för att kolla film med några. Det var lite lustigt, för jag & Mattias har varit grannar i princip 5 år, och inte pratat med varandra en endaste gång. Och det visar sig att han hänger med Sara imellanåt. Det var lite kul. Han är så sjukt trevlig ! Vi kollade på The imaginarium of doctor Parnassus, fattade nada. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Är inte på världens bästa humör av någon anledning.

100514

Hämtade mina töjningar som jag sak ha till balen! Dom var riktigt nice, tills jag insåg att dom var liiite för stora. Paniksmsar Kakan, ber honom springa över med en större, för jag SKA ha mina töjningar. Therese kom förbi, sminkade henne lite. Filiphjärtat kom förbi också, har inte träffat på år känns det som : ( Vi testade kläderna tillsammans, fan vad bra det är. Mamma blev helt till sig, "jag SKA ta kort imorgon!!!!" typ. Men hon var även grinigast i världen typ. Suck. Är så sjukt nervös inför imorgon. Men jag längtar.

100513

-
Man måste roa sig, yep.

100511

Har haft en toppendag verkligen. Började dock lite surt. Det enda jag hade att göra i skolan idag var att ha en tio minuter lång redovisning med josefin. Spårvagnarna krånglade vilket ledde till att jag kom försent. Dock hade Karin helt glömt att vi skulle ha redovisningen. Virrig är hon. Sedan blev det mys hos mitt hjärta. Jag pluggade lite medans han arbetade med huset. Vi kollade på en sjukt bra film, ruskigt bra. Sedan åkte vi till Lundby kyrka och grillade, träffade Julia. Världen är bra allt liten haha. SKUMT! Men det var kul. Sedan blev det till att åka hem och nu ska jag alldeles strax börja plugga till provet imorgon. Jag är verkligen inte pepp för fem öre. Men jag älskar att det är vår. Det får mig att le.
-
-
-

100510

Så sjukt pepp på att göra en hårförlängning så det finns inte. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, ge mig pengar?!? Bara gör det ?

100510

Gick upp fruktansvärt tidigt idag för att hinna göra klart min portfolie till staden&framtiden lektionen. Och kan ni gissa, jag blev klar ! Var lagom grinig i morse. Kom till skolan "VAD HAR DU I ÖRAT EMMA??" hihi, Hedvig är min sötnisse. Töjning kallas det. Klassen försökte disskutera studenten, igen. Vi kommer aldrig någonstans. Vi bara gapar och skrattar. Efter skolan blev det solning och nu ska jag börja plugga till naturkunskapsprovet på onsdag. Kommer gå bra, NOT. Men det löser sig ! Imorgon blir det lek med mitt hjärta, bäst. Längtar redan ihjäl mig.

100506

100506

Sweetart

med J&E.

-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

100504

I was the one you always dreamed of,
You were the one I tried to draw.

100503

Jag har bränt mig STENHÅRT. Varenda kroppsdel gör ont. Men jag är ändå så sjukt glad. Min älskling är den finaste som finns i hela världen, så är det bara. Hjärta.

100502

My är här och det är kul, hon störde lite i morse. Men jag bara skrattade. Vi har målat och jag har solat i en timme. Är ganska röd nu, men det gör inget. Det lägger sig nog. Ska antagligen sola lite imorgon om jag hinner. Ska hoppa in i duschen nu, senare kommer Therese. Vi ska provsminka henne för balen. Hon är snäll och låter mig göra det.
Jag har haft världens bästa helg.

100430

-
Hade världens roligaste valborg med mina favoriter! hihi. Bäst är ni.
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.