www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100629

Träffade Göran efter jobbet, han var i götet med sin mamma o syster för att handla lite (massa) kläder.
Göran, glass, lejontrappan, bra väder = asbra eftermiddag. Jag kände mig asbrun innan jag träffade honom. Kan inte säga att jag kände så när jag åkte hem. Dessutom blev det lite tidningsjakt med. För vet ni vad?
INATT KOMMER BOOOOOOOOOB!

100629

Linda har sjukskrivit sig i två veckor. Tråkigt tänkte jag, så idag fick jag gå med Patrice istället. Jag tror att hon tog det där med att "feriejobbaren ska gå med någon" bokstavligen. Jag har i princip inte fått göra någonting idag på jobbet, jag har gått bredvid en kvinna som inte säger ett ord, som inte ler, som inte ber mig göra någonting. Hur ska jag klara av två sådanna veckor? Jag kommer bli tokig innan det här är över. Rädda mig någon.

100628

Var på jobbintroduktion i Alingsås i morse! Det var precis sådär tråkigt som det alltid är, någon som står och pratar, frågar om man undrar något, fortsätter att prata och sen är det slut. Jag är däremot fruktansvärt nöjd att jag kom ihåg vägen till sjukhuset! Hihi, har inte varit där sen i början av april ju.
-
Åkte till mammas jobb efteråt för att sedan åka och hämta Zeke hos veterinären, det var mysigt. Han hade visst charmat halva partille! Dom älskade honom.

100627

Så kan det gå. Pallar inte vara vaken mer, går nog och lägger mig. Orkar inte sitta och lipa till en egentligen dålig film. Nej, idag får ta slut nu. Orkar inte riktigt.

100623

Känner att jag inte alls har tid med datorn nu när jag jobbar. Upp klockan fem på morgonen, gå och lägga mig vid tio igen. + en lur efter att jag kommit hem. Nej, tiden räcker verkligen inte till. Tack och lov för att älskling är hos mig hemma hos syster.
Lite bilder från idag hihi.
-

100622

Bild på mig och linda :)
-
Andra dagen på jobbet gick även den bra. Mina arbetsvänner är hur roliga som helst, och eftersom linda tycker att det går så himla bra så ska jag få min egna städvagn imorgon! Haha, hur bra låter inte det? Låter som att jag har tagit examen eller något. Men lite kul är det! Dessutom hörde jag en bebis första skrik idag inne vid operationsavdelningen. Jag dog lite.

100621

Hihi, det var lite häftigt när mamma hittade en hel hög nykläckta spindelägg på uteplatsen. Jag tyckte att dom var ganska fina, men mamma ville defenitivt INTE ha dom kvar. Vad ska man göra? Blev en mysig bild i alla fall.
-
Första dagen på jobbet gick kanon. Jag går runt med en tjej som heter Linda, så himla mysig. Hon är gravid & jag blev helt till mig när hon berättade det. Hihi, bebisar är så himla mysiga. Dessutom jobbar jag på kvinnokliniken, så jag fick allt se en och annan bebis. Däremot hörde jag aldrig någon på förlossningsavdelningen som födde, kanske imorgon? Hjälp.
I vårt arbetslag är det en polsk 50årig tant, en vietnamesisk 50årig tant, och en afrikansk 50årig tant. & vet ni vad vi pratade om idag? Om kvinnor blir torra mellan benen och inte kan ha sex. Att man i så fall måste köpa 'klick' enligt 'bitchen' som dom kallar den vietnamesiska tanten. Hon är för rolig.
Aja, ni får höra mer om stolligheterna imorgon.
-
Nu ska jag åka hem till syster och bo där.
Tack och lov för att inte behöva gå upp klockan fyra på morgonen igen.

100621

Första arbetsdagen. Det är inte okej att behöva gå upp klockan fyra på morgonen, nej. Så imorgon tar jag och flyttar till systeryster (som inte är hemma), med tanke på att det bara tar mig ca 35 minuter att åka därifrån.
Hihi, ändå helt okej med att pengarna kommer strööööömma in! Sen blir det mer jobb.
Hoppas ni har en fin dag!♥

100620

Igår kom min älskling och sov hos mig. Jag bestämde att vi skulle kolla på Victorias bröllop som för övrigt var väldigt fint, och långt! Vid tolv idag kom några av flickorna hit. Det var väldigt mysigt måste jag säga :)
Pappa var här förut. Han hämtade alla sin saker, eller; kläder, skor och toalettartiklar. Kändes askonstigt, men jag känner att jag inte kan gå och grubbla över det föralltid. Dessutom fick jag mig precis en hel stor garderob hihi. Det behövdes det med måste jag säga. Men det är fortfarande lite overkligt.
-

100619

Lotta har adopterat en hund från Spanien, Bob. Så idag var vi hemma hos henne för att bli 'inspekterade' av någon tant. Det var ganska mysigt, och hon hade en egen hund med sig. Bob kommer ju inte förrän den 29:e. Men visst är han söt?? Så himla fin.

100618

Ibland önskar jag att jag var 7 år igen. Att mamma och pappa sitter vid sängkanten och säger godnatt, kramar om mig. Tryggheten att veta att jag alltid har dom oavsätt vad. Att jag alltid kan komma hem och veta att dom finns där. Det är inte så längre, det gör ont. Jag vill att det ska vara så igen.
Jag kanske är töntig, dum, idiotisk. Vad vet jag. Men det är väl så att man egentligen inte vet vad man har förrän man förlorat det? Jag vill ha min pappa. Samtidigt som jag vill ha min mamma. Jag vill att båda ska vara glada, men det gör ont att se mamma så förvirrad & det gör ännu mer ont att inte ens pappa är hemma. Jag känner hur arg jag blir på honom för det. Men samtidigt kommer jag hela tiden med ursäkter att inte vara arg. Vad gör man då? Jag bråkar med mig själv. Jag vill inte vara arg, men det känns som att dom har sårat mig och varandra allihopa.
Vad kommer egentligen hända? Allting som var min trygghet här hemma är helt rubbat. Hela lägenheten sätter spår, och jag kommer aldrig mer att ha pappa här. Nej, aldrig någonsin kommer vi vara hela. En familj. Tillsammans. Aldrig.

100618

Halv fyra idag mötte jag Tina och Arvid i stan. Vi drog till donken för att tina skulle käka & sedan gick vi till barbarella där Tina beställt tid för att Pierca sig. Ja, kan ni tänka er? Det var ett mirakel när Tina tog hål i öronen för första gången! Och nu skulle hon minsann pierca båda tuttarna. Det blev helt sinnessjukt bra, och jag är själv aspepp på att ha i bröstvåran. Får bara se när jag vågar hihi. Men som sagt, det gjorde visst bara ont i ena haha!

100617

Ingenting går upp emot då flickorna samlas och har middag tillsammans. Det var så himla mysigt, trevligt & det var nog längesedan som vi skrattade så mycket tillsammans. Heddas toalett som nästan fick mitt hjärta att stanna av ren panik, flygande korven och massa annat skoj. Ja, det var en helt otrolig kväll ihop. Har saknat er.
-

100615

Jag har aldrig känt mig såhär förvirrad. Efternamn. Mamma undrar om jag vill heta Johansson i efternamn nu. Aaaaaaah, jag blir tokig. Funderar på att heta Emma Johansson Karlsson, men jag vet inte. Gud vad svårt det är. Johansson låter så mjukt, men jag har ju hetat Karlsson i heeeeela mitt liv? Vad ska jag göra?! Fan. Så svååårt.
Emma Johansson Karlsson ?

100615

Gud vad det har hänt mycket på bara en helg. Har inte varit så pepp på att skriva. Tog ut min smiley igår förresten, det var skönt. Den gjorde väldigt ont nu. Liiite för många slag från K tror jag. Inte med flit förstås, fast det var den där gången duvet, inte riktigt säker på den hihi. På måndag börjar jag jobba, kvinnokliniken på östra. Jag är inte så glad som jag låter, så låt er inte luras. I lördags släpptes bomben. Mamma & pappa ska skiljas. Det gör ont.

100611

Bio med älsklings sara. Det var helt toppen. Har aldrig lipat så mycket under en bio över huvud taget. USCH. Så himla bra var den. Faktiskt. Kände mig helt död efteråt. SE DEN.

100610

Bror & Alexandra kom förbi förut. Det skulle tydligens sys en del haha. Dom är så himla söta. Speciellt när Tobbe blir vansinnig av att klippa och alexandra säger "ska jag klippa istället älskling?" och T puttar ifrån sig saxen och säger "JA" assur. Låter lite som min älskling tycker jag hihi. (Bli inte sur pusspusspuss)

100610

Camerons avslutning ! Till hösten börjar han 4:an och My börjar 1:an. Känns heltokigt att dom redan är så stora. Såg alla gamla lärare jag hade under tiden jag gick i Rannebergsskolan. Åh, vilken nostalgi det var.

100610

Ska alldeles strax iväg på Camerons avslutning hihi. Åh, jag kommer precis ihåg hur det kändes att vara så liten. Att varje gång det var avslutning gick man ner i bamba för att kolla när folk sjöng och spelade (som man dessutom aldrig  visste vilka det var) & sitta i klassrummen och känna spänningen efter sommarlov, ja. Jag saknar det.
-

100609

Vaknde upp till världens skyfall, kände inte alls för att lämna sängen. Åkte ändå in till stan och tog en lunch med Jenniferbaby, vi pratade om allt mellan himmel & jord och skrattade ihjäl oss åt vissa saker. Vi konstaterade att gasten på liseberg suger och att man bara blir rädd. Sedan åkte jag hem till älskling och lekte med honom under eftermiddagen. Hihi, himlans mysig dag verkligen. Saknar mina flickor.

100608

Jag älskar verkligen att vara med Tina. Hon är så himla underbar, verkligen. Vi bestämde oss för att kolla när Timo spelade. Det var kul. Vi sprang runt överallt innan, gömde hennes cider i några buskar, träffade fina Kusin T & lekte en skvätt med Mikaela och Micha. Vi gick av någon idiotisk anledning gasten & jag dog. Typ 10 gånger. Sista gången verkligen. USCH.

100608

Vaknade i morse av att det var lite svart på underlakanet. Fick lite allmänt panik, rusade upp ur sängen och funderade på om hela tatueringen trillat av. För skulle det förvåna mig? Egentligen inte. & ja, den satt kvar. Antagligen väckte jag Therese i morse, och Sara ringde mig när jag var i badrummet. Det var lite mysigt, för hon är så himla bra att prata med. Åkte ner till angered och köpte mig en ny tröja med, meningen var att jag skulle få tummen ur och köpa ny foundation. Det fick jag. Jag köpte mig även ett lisebergskort. För ikväll ska jag & min älskade tina kolla när Timo spelar. Kommer bli helt superbäst och jag längtar.

100607

Ja, det blev minsann en tatuering ändå. Lite läbbigt. Gjorde Kristoffer helnervös när vi väntade. Men oj vad nöjd jag är. den blev verkligen helball. Är redan pepp på en till hihi. Dock ful bil haha.

100604

Johannisen hjärtat tog studenten! Hihi, det var superfint och jag kunde inte sluta le en sekund när jag såg henne. Älskar dig J.

100603

Sara älskling Westerlund tog studenten & jag var stolt som en tupp! Älskar dig min vän, du är underbar på alla sätt som finns. Det vet du om.
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.