www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

101031

2003, 31 Oktober. En utav dom bästa dagarna i mitt liv. My.
Nu idag fyller du 7 & jag älskar dig mer än någonsin min skatt
<3

101030

Ska hem till Emmelie och Therese på kalas sen. Mysigt. Har dock absolut ingen röst över huvud taget. Men det kanske inte gör något? Först var det bara jag och Kristoffer som skulle komma, men sen ångrade dom sig och kom ändå haha. Så himla konstigt. Kalas är i alla fall mysigt.

101029

Halloweenparty på trädgårn. Alla flickorna var aspepp, vi drog till PC för att smått börja lite men drog lika fort vi kom dit. Snacka om fullt med folk. Dessutom ville vi komma till trädgårn tidigt. Kvart över tio ställde vi oss i kön, kvart i tolv visar jag och Rebekah upp våra pass & när dom får veta att rebekahs sms var borta så slängde dom ut oss ur kön. Eller, dom slängde ut henne. Jag följde med. No way att vi skulle vänta i den exakt lika långa kön en gång till.
Istället gick vi till Rockbaren. Resten av alla tjejerna stannade kvar på trädgårn. Ganska kasst. Efter att ha stått i den kön och precis betalat garderob så ville dom inte gå igen.
Vi hittade Filip och Marie, vi drack lite, men jag måste säga att jag var på världens sämsta humör hela kvällen. Dessutom kunde jag inte prata. Min röst hade helt gått upp i rök. Rebekah försvann ett jäkla tag & jag satt helt själv bland många och inga och kände att livet sög hårt. Jag var verkligen inte pepp för fem öre. Det var bara dåligt.


Utanför PC

101028

Igår var en väldigt underlig dag. Jag vaknade ganska tidigt, och timmarna fram till klockan halv två gick fruktansvärt långsamt. Konstigt nog. Egentligen fixade jag mig bara, kanske i slowmotion?
Jag hämtade ut P-piller på apoteket, fixade nya på ungdomsmottagningen, åt, åkte till nästa ungdomsmottagning. Gynundersökning, disgusting. Hemköp i nordstan, FULLSMOCKAT. - & då menar jag verkligen fullsmockat. Stod i kö i 25 minuter tror jag, men vad gör man inte för sin älskling? För övrigt var det storm ute med. Så egentligen hade jag inte behövt fixa mig alls på morgonen, för jag såg ut som gud vet vad när jag äntligen var hemma hos Kristoffer.
Men jag älskar att ha honom bredvig mig när jag sover, då är det värt allt.


101026

101025


Alltså Hedda, fyfan vad vi är bra

101025

Jag drömde att jag var otrogen inatt, det var lite lustigt. För världen jag var i var väldigt konstig och helt upp och ner. Typ andra världskriget eller något? Vad vet jag. Såg ut som Gårdsten i alla fall. När jag kysste den här pojken tänkte jag ett ögonblick senare 'nä, men det här kan ju inte stämma? var är kristoffer?'. Haha, jag är nog bäst.

För övrigt tycker jag fortfarande att folk är heltokiga. Om ni bara visste..
-

101024

Idag är en sån där dag när jag känner att livet måste förändras. Att man måste göra något, ändra på saker & leva.
Det bara är så, och punkt slut. Men först, måste jag bli frisk.

101024

Nu var det ett tag sedan jag skrev, IGEN. Men nu har det faktiskt hänt lite saker, så jag har nog en anledning.
På eftermiddagen efter mitt senaste inlägg, så fick jag och min syster reda på att morfar har haft en bruten höft i en vecka, och att han nu låg inne på mölndals sjukhus. Han mådde inte särskilt bra. Inte alls.
Vi åkte dit och hälsade på, det var lite roligt trots situationen. Han var nämligen hög på morfin, för att slippa känna all smärta. Dagen efter det så blev han opererad. Jag var rädd, så himla rädd. Tänk om han inte skulle överleva?
Men det gjorde han, så jag hoppas verkligen att det blir bättre nu. För om han dör, då dör jag.

Idag är jag sjuk. Egentligen skulle jag till sara och fira henne, och se 'i rymden finns inga känslor' på eftermiddagen med flickorna. Men det går inte nu. För jag är så sjuk att jag knappt orkar stå upp. & det gör ont med. Usch.
Sen har jag funderat på lite saker med som jag måste göra.

101020

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Men jag har faktiskt inte haft någon tid över alls, & ingen ork heller för den delen. I måndags åkte jag som sagt till systeryster. Här är jag fortfarande. Nu var det avklarat.
Igår jobbade jag på en 'förskola' i gårdsten, det heter nämligen inte 'dagis' längre, utan man ska absoluuuut säga förskola. I vilket fall, jag var med barn från 1-3 år. URGULLIGA. Dog lite ibland. Men man blir lite utvecklingsstörd i huvudet, för dom kan ju inte säga några riktiga ord haha. Efter gårdagens jobb blev det att rusa hem, äta, bli körd hem med my, lägga henne, tvinga mig att vara vaken för att kolla på 5:an. Ni vet vad hihi. Och sen äntligen sova.

Vaknade av världens mardröm inatt. Det var inte ens lite roligt. Svettades och var alldeles livrädd, fy. Hade jag sovit med någon så hade det varit lite tryggare, men det här var bara hemskt. Sen började My snarka och jag kunde inte somna om.
Men nu ska jag alldeles strax åka till jobbet, typ nu.
För övrigt fyller världens bästa Sara år idag, fy vad jag tycker om henne.
<3

101018

Håller på att ladda ner en Zumba skiva. Det låter så sjukt roligt så nu fasiken ska jag testa. Mhm.
Dock ska jag vara barnvakt hela veckan verkar det som haha. Såklart, men man måste ställa upp. Annars är man dålig. Så det blir till att bo hos systeryster i veckan.

 

101017

Var hos min Alice förut hihi. Hon är så himla fin och fysjutton vad jag vill att hon ska flytta hit nu! Nununu.

101016

Kristoffer är här hos mig. Han har en ny mobil, en iPhone 4. Det är egentligen allt jag har att säga haha. För kan ni gissa? Just nu tycker jag inte om den. Han kom hit igår men har hunnit ladda den 3 gånger redan. Säger det något om hur mycket uppmärksamhet han ger mig?
Men, jag kanske kan gilla den om ett tag. När den inte är lika ny.

101015

Jag gillar hösten. Alla färgerna som kommer fram, löven, buskarna, gräset, att se hur naturen har sin egna gång. Se hur allting långsamt tynar bort, men vet att snart kommer sommaren vara här igen. Ja, jag gillar att det är kallt men varmt på en och samma gång. Att luften är frisk och så lätt kan andas in. Allt som saknas nu är Alice, & du såklart. Mitt hjärta.
-

101014

Hade en supertrevlig kväll när vi firade Emelie & Hedda.
<3

101014

Idag orkar jag ingenting, bara Håkan. Barabara Håkan.

101013

Man måste dö några gånger innan man kan leva

101013

Jobbintervju. Ja, det är lite spännande när man ska på såna. Men vet ni vad som gör det ännu mer spännande? Det vet jag. När man absolut inte under några omständigheter hittar ingången. När man ser nummer 27-29, 31-33 & sen 35. Men därimellan finns det absolut ingen 34 över huvud taget? Man springer runt som en tok, ringer upp personen du ska träffa, hamnar rätt till slut och kommer en kvart försent. Det är också lite spännande. Dessutom blir man väldigt panikslagen.
Utöver dennahär intervjun som jag var på, så kände jag mig väldigt förkyld. Väldigtväldigt. Men jag han springa på Egon en stund. Vi tog en lugn promenad och skällde på alla dumma människor. Sen sprang vi upp till Kakan för att se om han levde. Det gjorde han, men bara nästan. Nu ska jag äta & jag har precis förstått att min älskade är gay <3 hoho, loveyou

101011

Nu blir det alldeles strax jobb som står på listan. Blev precis inringd. Dock är jag inte lärare idag, utan städare hihi. Betyder alltså att jag ska torka bajs från toalettgolven typ, blääääääääää.
-

101011

Nu sticker jag iväg till Gårdsten såhär på morgonkvisten. Låter väl härligt?
På onsdag ska jag på jobbintervju (igen), och jag måste säga att jag är faktiskt ganska nervös. Får nog läsa på lite om den där vad-den-nu-hette-lagen. Då kanske det blir lite plus i kanten? Haha, fan. Jag avskyr sånt här. Men det är ju grymt bra om jag skulle få ett jobb?

101010

Idag var jag och mamma & kollade på Maddes nya hundvalpar. 4 veckor gamla, så himla söta.




& den här fröken som kommer nu, kan ni gissa vem som ska köpa den? Jo, jag och mamma!!


Hon ville däremot inte stå eller sitta stilla, så bilderna på henne blev ju sämst haha.
Aja, vi funderar på att hon ska heta Ziita? Fast jag tycker att Alice är fint. Men vi får väl se.
Vad tycker ni ?

101010

Har haft en toppenhelg den här helgen. På torsdagen jobbade jag till sent,  den kom älskling på besök. Vi myste till det som vanligt, och på fredagen hade vi mario kart - dricka - chilla - kväll. Det var grymt roligt! Synd bara att vissa inte kunde komma.. Men så är det ibland.
My kom även på fredagen, & det var toppen. Har saknat henne hur mycket som helst verkligen. Lördagen blev även den en myskväll & hela helgen har varit bra. Jag vet att detta inlägget blev helkonstigt och man begriper nog ingenting, men det är för att nästa inlägg kommer bli helt toppen! Hihi, jag är så glad.

101005

Berättade jag för övrigt att jag har beställt en klocka? Tänker däremot inte berätta vilken färg. Det får bli en hemlis tills vidare. Dock kommer inte min färg in förrän v.44! Usch. Men aj vad snygga dom är. Måste nästan köpa några fler. Right?

101005

Idag har varit en kort-lång-mittimellan dag, typ. Har tvättat & målat. Mest målat. Typ hela dagen faktiskt. Tills jag åkte iväg till kyrkan. Julia var där, det gjorde mig glad. Precis innan jag åkte hem fick jag en klubba av Henrik. Den var sur. Vääääldigt sur. Det gör fortfarande ont på tungan, och jag åkte därifrån klockan sju.
Det är desperate housewives på tv, äntligen. Jag har längtat.
(tur att någon smart person skrev det på facebook)

101004


Jag var på jobbintervju idag. Det var riktigt läskigt, ska jag verkligen bli telefonförsäljare? Telefonförsäljare?
Fast det återstår ju att se. Det kanske är en dold talang som jag har? Haha.

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.