www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20120214 Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek. Den här är otroligt svår. Det finns ju alltid en person för alla som man tycker så himla otroligt mycket om när man är liten. En som man ger sin första meningsfulla kram till, ger bort sin första puss till, ja ni förstår. En sån hade jag, i många år. Vi växte upp tillsammans från att vi var sex små år ända till högstadiet & jag tror att vi var tillsammans en sista gång innan han flyttade ifrån stan. Sedan tog kontakten slut.
Men om vi pratar om kärlek efter den där allra första, så fanns det en annan. Han var min så kallade bästavän i flera år, men egentligen tyckte jag om honom otroligt mycket. Först förstod jag inte vad jag kände, sedan förnekade jag det. Men i slutändan blev det ändå han och jag på något konstigt sätt. Fast det var även då jag förstod att det inte alls kunde vara han & jag. Alls. Han var inte som jag trodde och betedde sig så otroligt fult mot mig när han kände för det. Det kanske inte var meningen men det blev inte bra. Vi skildes kanske brutalt ifrån varandra, han var nog inte riktigt beredd på att jag inte skulle finnas för honom en sista gång. & det kanske inte jag var heller, men det var något av det bästa jag gjort.
-
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo