www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100331

-
-
Har haft världens tråkigaste dag idag. Det enda roliga var att jag och Filip bestämde att ha en date tio minuter innan skolan började. Hihi, det var mysigt. Dock såg han väldigt ledsen ut, uscha. Stackarn är sjuk.
Sedan var det bestämt 2,5 timme Naturkunskap som stod på schemat. Egentligen så hade jag inte ens labb idag. Får även reda på att vi ska gå till stadsbyggnads kontoret med Staden&Framtiden för att lyssna på en kvinnas föreläsning. Yummi. Så istället för att sluta klockan 12 så slutade jag närmare halv tre. INTE okej. Och jag missade min träff med fröken Sara älskling Westerlund som åker utomlands imorgon :( blä.
Har inte en susning om vad jag ska göra nu. Men Johanna kommer imorgon och det gör mig glad.
1 vecka kvar till dagen då jag blir 19. Lite tufft.

100330

Gud vilken dag. Har velat runt som tusan åt alla håll och kanter.
Sprang runt i stans alla butiker för att leta efter en studentklänning. Men tror ni att någon av alla dom här affärerna hade något som kunde likna en studentklänning? -Nej. Det gjorde mig ganska irriterad. Det är ju inte långt kvar nu, ofta att inte varenda student letar klänning nu? Då tycker man ju  att butikerna borde vara smarta nog att sälja lite såna kläder. Men nej, så ska man visst inte ha det.
-
Däremot hittade jag hur mycket annat som helst som jag ville ta med mig hem. Massa leggins, tröjor och smycken. Dessutom hittade jag ett par chinos som jag faktiskt gillade! Ja. Men hade jag några pengar? Verkligen inte. Inte på långa vägar faktiskt. Hittade även ett par zebrarandiga skor och tänkte lite på Filip, haha. Dom var Tuffa.
-
Sedan blev det en stund i Lundby för att titta till mina konfirmander, skitungar. Var där en timme och drog sedan till ett Shih-tzu möte i Angered där Zeke blev klippt och trimmad. Det betyder att jag slapp det denna gången! YES.
Hade tänkt springa när jag kom hem, men eftersom klockan redan var halv nio så blev det inte av. Får göra imorgon när jag kommer hem från skolan. Älskar att springa. Tills det blir jobbigt.
-
På torsdag kommer antagligen Johannisen hit och bor med mig under påskhelgen! Fy vad jag saknar henne. Det är verkligen på tiden att vi ses, och vi kommer ha en toppen påsk tillsammans! Älskar dig så fruktansvärt mycket.
'
-
-

100330

Gud vilken konstig natt det har varit. Jag har sovit men ändå legat och vridit på mig hela tiden, blä. Det är precis som Jocke Berg sjunger, för skiten bara känns. Inget beskriver det bättre. Ja, det gör ont.
Orkade inte gå till skolan idag. Började klockan åtta, men mitt huvud och min kropp var inte alls med på dom noterna, så det blev till att ligga kvar i sängen en bra stund. Haha, det löser sig.
Ska åka in till stan strax hade jag tänkt. Kommer bli nice, ska kolla lite på studentklänningar och sånt, hur fasiken ska detta gå? Fast det löser sig nog med. Solen är framme lite idag och fåglarna kvittrar. Det gör mig glad.
Snart är det min månad.

100329

-
Var och postade sex stycken brev förut. Jösses vad gammal jag kände mig då. Dessutom var det mina brev om feriepraktik i sommar, det gjorde inte att jag kände mig yngre precis. Vad sjutton ska det bli av mig? Jag har verkligen inte den minsta aning om vad jag vill göra eller ta vägen efter skolan. Jag vill inte växa upp, jag vill stanna kvar. Jag känner mig inte tillräckligt gammal för att bli vuxen.
Jag pratade precis med Filip om att vi borde ha en bakadag, ja. Då kan man slänga mjöl på varandra och vara sådär barnsliga som när man var liten. Äta upp all deg istället för att göra kakor av den. Dessutom, när jag fyller år, ska jag nog ha ett kalas där vi alla bakar en STOOOOR tårta tillsammans och där vi blåser upp massa ballonger (trots min stora rädsla) och leker massa roliga lekar. Ja, för sen är det försent. Sen blir det vuxenåldern. 20 stora år. Nej, jag är nog lite glad över att jag bara fyller 19 ändå.

100329

På torsdag börjar min månad. Till helgen är det påsk, jag tycker om påsk. Väldigt mycket. För då vet jag att det jättesnart är min dag. Det brukar vara så. Så snart blir jag den mest onödiga åldern någonsin. Men sedan blir det rätt igen. Det är bra, då jävlar.
-

100329

Bläääää. En sån dag är det idag känner jag. Kanske för att det var sånt jävla strul med om det faktiskt någon lektion förut idag eller inte? Kanske för att just det gjorde att jag inte fick sova tillräckligt mycket?
Haha, fan vad bitter jag är idag. Eller vred, jag vet inte riktigt. Men det är nog för att jag saknar massa människor så sjukt hårt. Eller för att jag önskar att vissa delar av mitt liv var så himla mycket annorlunda än hur det blev. Men jag hade en grymt bra helg och det känns bra. Besök från Jönköping är alltid nice.
Alldeles strax ska jag gå ut med hunden min, och om en timme så drar jag till skolan för att gå på min enda lektion som jag har idag. Psykologi. Ja, jag behöver nog lite vett i huvudet just nu.

100327

-
-
-
-
-
-
-
Cill kväll i Malins lägenhet i Frölunda. Filmer och gos, massa glass,
chips, godis och självfallet cola. Helt megamysig kväll, jao. Ni är bäst.

100326

Cocktailkväll,

-

-
-
-
-
-
Emma, Sara, Rebekah, Filip, Göran, Jennifer, Mattias, Therese, Johan, Johansvän. Så jävla bra.

100326

-

-

-

Jag och evelina har kul. Yeah.

Du är så bra babe.

100325

Life's not what you take, it's not about the promises you make. It's not about the friends you might of made or love that it gone. Life is what you give, it's not about the stupid things you did. It's not about the way things could have been, it's about moving on. It's all about you. So every morning when you wake before the first step that you take, just think it's all what you make it, and you'll make it through.

100325

Jag sprang in i min Mehrad igår. Jösses vad glad jag blev, jag tror inte han förstod hur glad. Min fina fina Mehrad. Föralltid, eller hur? Hjärta.

100324

Över till Körkortsteorin nu. Prov på fredag, är verkligen inte pepp.
Men på fredag ska jag träffa alla fina människor, och det känns
så jävla bra. Det kommer bli bra. Jag längtar. På fredag
kommer jag dricka något som smakar sommar, det behöver jag.
Jag tror att vi allihopa behöver lite sommar, inte sant?
Men det jag behöver mest är alla mina älskade vänner. Ni är för bra. Allihopa.

100323

-
-
-
-
-
Man måste underhålla sig när man är lite smått ensam, rädd
och har en hel lägenhet för sig själv att göra vad man vill i.
Jag insåg att jag var grymt bra på att gå ner i brygga, hihi.
Hur ofta gör man det liksom? Kul var det i alla fall. Cinto är
världens bästa sällskap med. Han är så himla fin. <3

100323

Den här tjejen har jag känt i hela mitt liv. Sen mammas mage som jag brukar säga till andra. Det finns verkligen ingen som är finare eller bättre än henne, hon kan mig både ut och in och det finns ingen som kan ge mig så mycket kärlek som Sara. Hon har stått ut med mig i 18 långa år och det är jag så himla glad över. Det finns ingen som kan ersätta dig eller din kärlek. Jag älskar dig så mycket Sara Westerlund. Varje dag.

Min bästavän.

100323

Började dagen med att det borrades som sjutton utanför mitt fönster. Ja,

dom håller nämligen på att byta bort alla till nya. Trodde att jag skulle få ett anfall. Var lagom purken halv åtta på morgonen. Blä. Sedan gick jag och hämtade en nyckel hos mormor för att sedan gå ut med Cinto och åka till skolan. Nu sitter jag här i skolan och väntar på mitt PA-möte. Äntligen ska rapporten in, äntligen är det slut. Äntligen. Vill bara sjunga! Sedan bär det av till Lundby och sedan hem till den tomma lägenheten  som jag får låna. Kommer bli så himla skönt. Men läskigt. hihi. Om ni bara visste.

100322

Har suttit med Projektrapporten hela dagen.  Från 11- nu exakt.
Jag vet inte hur många sidor jag skrivit idag. Bläää. Är helt slut.
Johan ringde precis, gud vad jag skrattade! Han är så himla söt. Haha.
Imorgon ska jag bo hos kusinvitamin och Johan. Förutom att Linda
är i Thailand och gottar sig och johan åker till Stockholm imorgon bitti.
Cameron ska spendera natten hos Moster titti, så jag blir helt ensam imorgon. Kommer bli så himla skönt. Att slippa allt här hemma. Ja.
Bara jag och Cinto. Sa jag att jag ska vara hundvakt? Ja. Det är nog
hela poängen med att jag bor där haha. Men Cinto är så himla fin.
Men nu, tillbaka till rapporten. Varm choklad, JATACK?

100322

Dags för en förändring. Nu.

100321

jag slåss hellre på andra sidan
där gräset alltid är grönare
än att stanna kvar och lyssna till mitt eget hjärta gå sönder

100321

Haha, yeah. Här sitter jag, julia och henrik i korridoren och håller koll på konfirmanderna. hihi. Första dagen var dom förjävliga, idag mer okej. Dom har börjat lugna sig nu mot kvällen. För övrigt älskar dom min smiley, hihi. Pojkarna älskar även att kasta snöbollar, uh. Sötisar. Små fjortonåringar. Blä. Var man verkligen så odräglig?
---

100319

Snart bär det av till Halmstad. Jag lovar, jag ska försöka att inte ha
ihjäl alla 14:åringar. Det kommer ju snarare bli tvärt om.
Jag kommer antagligen inte att leva så mycket
efter det här lägret. Mina nätter kommer nämligen att spenderas
med att sitta och skriva min projektrapport. Uscha!
Men läger är alltid mysigt.

100318

100318

Jag dööööööööööör på projektrapporten.
Måste packa med. Och det är möte ikväll.
Och jag är lite lagom stressad, jao.
Det blir nog bra, på tisdag så är projektarbetet slut.
Nu ska jag steka ägg tror jag, är hungrig.

100317

Var med filip när han fixade slingor i håret! Det blev hur bra som helst.
Medans han satt med klet i håret så planerade jag och Ylva hur mitt hår
skulle se ut på balen! För hon är så gullig som vill fixa det åt mig.
Sedan åkte vi hem till filip,  testade våra balkläder, hjälpte olof med att laga mat, såg bröllops fotografen och tjenare kungen. Stört bra filmer, egentligen! bästa kommentaren var: "..Nej, då kommer jag bli deprimerad", haha. Så jävla kul. Vi mumsade popcorn och julmust och sedan blev det dags att åka hem. Du är toppen hjärtat!
---
Snygga filip med elefantkondomen på huvudet.
---
ylva fixade mitt hår för dagen med, SÅ NICE.
---
haha, så jävla snygga kommer vi vara.

100317

Haha, jag har funderat lite. Jag har egentligen inte en susning om
vilka som faktiskt läser min blogg? Lite tokigt. Egentligen.
Sak samma. Jag ska snart åka in till stan. Det kommer bli
en bra dag. Det vet jag långt in i magen. Den kommer bli bra.

100316

Hade en grymt bra lektion i morse på friskvården. Det handlade
om mental träning vilket var sjukt intressant. Sedan skulle jag ha
träffat Caroline för att ta en fika under min långa håltimme. Men
hon dök inte upp. Synd, det hade varit kul att träffa henne.
Så istället för fika så satt jag i 2,5 timme och skrev på min projekt
rapport. Kom lite längre fram än innan i alla fall. Snart är det klart.
Sedan hade jag design vilket också var förvånansvärt roligt.
Ska leka med Marcus senare i eftermiddag! Sötunge.

100315

För första gången på väldigt väldigt länge så har jag något att gå efter.
För första gången så finns det något som jag vet att jag vill göra,  något
som jag verkligen vill kämpa för och hålla på med. För första gången så vet jag vad jag vill, det är inte suddigt längre. Jag har ett mål. Jag tänker uppnå det här. Jag tänker kämpa för det här, uppnå mina mål. Men framförallt ska jag bevisa för dig, mamma. Att man klarar allt bara man tror på sig själv, tror på det man håller på med. Jag ska bevisa för dig. Vänta du bara.

100315

Min första och enda lektion idag börjar halv tre, lite onödigt och sådär.
Ska alldeles strax börja kolla igenom min projektrapports mall som jag
gjorde för x antal veckor sedan. Minns inte ens hur den ser ut hihi.
Sen blir det en promenad i solen ner till Angered för att åka till skolan.
Tio i fem tar jag tåget till Alingsås för att träffa Hanne och gå på någon
konferens som hon bjudit med mig till. Sötfis. Det kommer bli bra.

100314

100314

Var ute och promenixade i femtio minuter. Det var mysigt.
Det börjar verkligen bli vår i luften nu, och jag gillar det. Blev
glad bara av att det var så många människor liksom jag som var
ute och tog en promenad, som andades in den nya luften.
Ska strax göra lite yoga och sen bums börja med projektarbetet.
Ikväll blir det Gossip girl för hela slanten, och det kan nog inte
blir så mycket bättre än så. Faktiskt.

100313

Melodifestival final kväll!

---
Ellinor
---
Mattias&Jennifer
---
Therese
---
Filip
---
Johan&Filip
---
Sara
---
Grymt mysig kväll. Först melodifestivalen, minns inte riktigt vem som vann.
Vet bara att hon hade converse på sig. Sen blev det en hel del skratt och gitarr och sånt tillsammans. Lite att dricka och massa nostalgi.
Värd kväll. Jag har nog inte fått läpparna att le så mycket på väldigt länge. Mina underbaringar.

100312

100312

Blääääääääää. Vilken jävla ovärd kväll alltså!
Johannisen är sjukt, så hon kunde inte komma hit idag ändå. Usch.
Jag har inte ett öre, så jag kan inte dra ut ikväll. Alla människor är upptagna. Det är för sent för att dra till Jönköping, Filip är på rockbaren antagligen. Uuuuuääääh. Försöker få tag i kakan för att kolla om det är paartääy någonstans.  Orkar inte vara hemma!

100312

---
till balen.
vilken?
ska matcha filips zebraslips
med antingen en klänning eller
väska i zebramönster.

100312

Yeah. Ska strax åka iväg till skolan. Kan ni tänka er? Jag är jätteuppe
på en fredag vilket händer typ, aldrig? haha. Aja, det blir bra.
Igår var en konstig dag. Men nu blir det lite ändring tror jag. Faktiskt.
Efter skolan ska jag kolla runt på balklänningar med Therese& Filip.
Senare i eftermiddag kommer Johannisen älskling hit! Kommer
blir helt jättetoppen. Du är verkligen underbar på alla sätt.
Jag saknar Sandra med.

100311

Livet är så jävla orättvist. Så jävla jävla jävla orättvist.
Jag kan verkligen inte förstå varför vissa människor måste gå igenom så jävla mycket i livet. Det är helt sjukt.
Man tycker ju att om något väldigt hemskt händer någon så borde ju det räcka. Ja, det kanske är naivt att tänka så osv. Men jag bryr mig inte. Vissa människor förtjänar inte att gå igenom så jävla mycket.
Visst att man lär sig av allt som händer i livet, visst blir man starkare, men något såhär stort är svårt. Så jävla svårt.
---
Den här människan som jag syftar på nu. Den personen är så jävla underbar. Så fruktansvärt underbar och älskad på alla sätt som går. Av så himla många dessutom.
Även om jag är kass på att visa det, och inte alltid verkar finnas där. Så tänker jag på dig mer än du tror. Jag stöttar dig alltid. Jag tycker bara inte att du förtjänar allt detta onda. Det kommer alltid till dig. Jag önskar att jag kunde ta bort det och göra ditt hjärta varmt och helt. Jag älskar dig så att det gör ont i mig. Det har jag alltid gjort.
Du är en bra människa vännen. En av dom bästa jag har.

100311

100311

Lekte med den här mannen igårkväll. Blev en väldigt spontanresa
till honom ute på hisingen vid halv nio tiden. Och snäll som han är
så kom han hela vägen och hämtade mig, hihi. Det var supermysigt.
Vi får ses snart igen, det var verkligen på tiden igår! Du är toppen.

100310

Sov hos min systeryster inatt. Vaknade tio i sex av att hon är inne
och väcker my. Tror att jag smått fick en hjärtattack när hon stod
precis bredvid mig. Försov mig och missade labben. Gör inget.
Efter det lektion och sedan nån föreläsning nånstans vart vi nu var.
Fick även för mig att gå den 'snabba' vägen in och halkar sådär så att hjärtat sätter sig i halsen. Fortsätter att gå och känner att jag får tillbaka balansen, men precis innan jag når fram till ingången så gör jag en snygg piruett och faller nästan i marken. Men bara nästan! Smidig är jag i alla fall. Har städat mitt rum nu och är supersugen på choklad.

Alice in wonderland

Förbaskat bra film måste jag säga. Blev lite sådär smått kär
i Johnnyboi i denna filmen. Jösses vad han är bra. Lite små inslag
av Jack sparrow- springandet gjorde det urkul. Gud vad jag skrattade.
Människorna var toppen med. Mina hjärtan ♥

100309

Idag kan Emma prata igen! Yeah, ett mirakel. Hade friskvård i morse. Yoga. SVÅRT. hihi, men kul som tusan.
Oj vad vi skrattade. Sedan åkte jag hem och bakade scones eftersom jag var grymt hungrig. Har pluggat sen dess och ska strax åka in till skolan igen och göra mitt psykologiprov.
Sedan ska jag på planeringsmöte inför konfalägret för att sedan åka hem till syster och hämta en nyckel. Natten kommer spenderas i henne lägenhet eftersom det blir bio ikväll med massa människor. Alice i underlandet!
Smockad dag, men det löser sig på något vänster. Måste försöka klämma in lite mat bara någonstans.
Imorgon ska jag leka med mys Marcus.
<3

100308 22.13

100308 18.58

Yeah, älska mitt städade rum alltså. Har varit en asseg dag.
Jag kan fortfarande inte prata, haha. Min röst är helt borta.
Lite kul, men ändå. Sprang förbi hos kakan förut och hämtade
lite töjningar osv. Och nu har jag fuckat båda mina öron, utan att
ha fått i en endaste idiotgrej!? Jävla bullshit. Det funkar ju inte.
Kakan sa att han kunde hjälpa mig att trycka i en. HELL NO att jag låter
någon göra det på mig. Usha! Får dra och köpa en pytteliten töjning imon.
Det blir säkert bra. Är bara så jävla irriterad på att det inte funkar.
Och vill ni veta? Jag har prov imon fick jag reda på. Yeah, det blir säkert bra. Dessutom är jag inte lika stressad över vissa saker längre. Grymt!

Vill bara gråta.

spetan&missmulls

Var på handledarkus i kärrakyrka i lördags. Det var otroligt kul och
en jävligt bra föreläsare som var där! Julia var lika söt som alltid och
vi hade det supermysigt. Sedan åkte jag hela vägen hem till filip.
Rebekah hjärtat var där. Vi lagade mat för att sen dra in till staden igen.
Spelning var vi nu var någonstans. Innan så springer jag på Erik. Det var
sådär pinsamt och lite kul på samma gång. Han är lika snygg som alltid. suck! Sen blev det film hemma hos malin, och jag tappade rösten haha.
I morse kunde jag inte prata över huvud taget. Vi spelade GH, jag ägde.
Träffade Johannisen en snabbis med, hon är så jävla vacker.
Bra helg, faktiskt!

torsdag

Jag och Filip gick och piercade oss. Mumma.
Det var riktigt jävla nice, hade en toppendag.

What am i supposed to do?

trött.....

Gud vilken stressig dag. Jösses. Först hem från skolan för att baka,
för att sedan rusa ner till angered och köpa blommor, för att sedan
möta upp jennifer&Emelie på centralstationen för att sedan äta
middag hemma hos syster, för att sedan rusa därifrån till tåget
som tog mig upp till norsesund, för att sedan leka med Johannisen!
Älskar dig. Det vet du mycket väl. Nu blev dock saker lite konstigt.
Jag orkar inte mer. Faktiskt. För mycket. För jävla mycket.

omnomnom


Håller på och bakar kärleksmums åt världens bästa systeryster
som fyller år idag! Hihi, ska åka till henne så fort jag är klar.
Hon är bäst. Försök hitta en bättre syster än henne alltså.
Jag älskar Lotta så galet mycket. Guld värd verkligen!
---
Senare ska jag också ta pendeln till såsstaden.
Yeah, ska träffa Johannisen. Du är toppen hjärtat!

18.40

It's been a while since I last saw your face. That smile that always made me feel right at home. I try to tell myself that I don't miss you and I'm getting pretty good at it. It's just at night, staring up at the starless sky with tears rolling down my cheeks, that I know it's not true.

 

 

.

Aspepp på smiley

sjukis

Hemma och är sjuk. Inte asnice faktiskt ! Min nacke är inte bra än
och min hals har blivit helt fucked up. Men det löser sig.
Imorgon ska jag träffa filip och antagligen blir det en ny piercing på listan. Frågan är vad? Tungan, ring i näsan, smiley, industrial ?? Hjälpis.
På fredag ska jag hem till sis' och fira henne lite sådär och sedan träffa Johannisen! Dessutom kanske Rebekah kommer. På lördag blir det ledarkurs och sen lek med Rebekah. Dessutom saknar jag Jennie och det vet hon. Och niklas.

19.19

Vill ni höra om min trevliga natt? Ganska komiskt, om man tänker efter.
Jag somnade sent. Kunde inte sova för fem öre. När jag väl har somnat ligger jag och vrider mig fram och tillbaka för att min nacke gör förbaskat ont. Jag kan inte ligga åt något håll för att den bara värker. Mitt i allting så ringer min väckarklocka. Trodde jag. Men nej, det visar sig att det är min gamla mobil som ringer. (Bara för att jag satte i batteriet igen dagen innan). Jag förstår inte alls varför det inte är min vanliga mobil som ringer utan rusar upp helt hysterisk och försöker hitta vad det nu är som ringer. När jag fått tyst på fanskapet inser jag att klockan är kvart över tre. Mitt i natten. Nacken värker mer än någonsin och jag kan absolut inte somna om efter det. Efter ett tag börjar jag  smått gråta av ren frustration och bestämmer mig för att det inte är någon idé.
När jag går upp känner jag att det inte bara är nacken som gör ont, utan även ner i axeln och upp i käken och tänderna. Vad är det som händer?
--
Har varit en jävlig dag. Blev illamående ett tag av smärtan och funderade på att gå hem. Men eftersom vi skulle se Beautiful Mind med psykologin så stannade jag kvar.
Och vet ni vad?
Den var jävligt bra.

hero of war

---
He said, “Son, 
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.” 

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight 

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home 
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag 
To the grave if I must
Because it’s flag that I love 
And a flag that I trust 

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends 

They took off his clothes 
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in 
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again 

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home 
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag 
To the grave if I must
Because it’s flag that I love 
And a flag that I trust 

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on 
So I lifted my gun
And I fired away 

The shells jumped through the smoke
And into the sand 
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow 

A hero of war 
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust 

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.