www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

20120213 Dag 01 – Presentera mig själv

Emma Johansson, extremt bra på att drömma & är en tänkare. Har fina vänner och en extremt fin pojkvän, ett skilsmässobarn som inte riktigt förstått sig på den livsstilen än, en älskare av allt fint, förstår sig på färgernas sätt att blandas och gillar när det skapas något fint. Jag älskar milkshake och choklad, men mår illa när jag får för mycket i mig.
-
Förstår sig inte på människor mer än andra, kanske mer? Avskyr att döma alternativ dömas & jag tycker inte om när det gör ont i hjärtat. Helt otroligt normal, men ändå så onormal man kan bli? Har sjumiljoner liter tålamod i mig, men fråga mig inte om det är bra eller dåligt. Gillar att räcka till och kan vara ganska så uppmärksamhetsberoende. Jag menar, finns det något värre än att vara ensam? Det gör nog inte det. Eller jo, jag avskyr sprutor. Av en anledning till och med.
-
Jag gillar att förstå och finnas till, för det mesta är andra viktigare än mig själv. Piercingar är bra att ha & tatueringar måste vara ett av världens underverk. Sms är roligt, kanske lite för roligt. Fråga någon som vet?
-
En sommar blev konstig, panikångesten kröp sig in i min kropp & där har den stannat kvar. Jag tycker absolut inte om att må illa. Men jag tror att det är olika för alla? Den är mitt monster som alltid är ett steg bakom, eller framför. Min bästa vän & min dröm, min älskade hund blev tagen ifrån mig. Om det gick skulle jag bygga en trappa till himlen och få honom tillbaka. Själviskt? Kanske, men saknad är allt jag känner. Det är så många som har försvunnit och inte kommit tillbaka. Det är jobbigt när det blir så, för då gör det ont.
-
Jag är inte alltid nöjd med mig själv, med det jag gör eller säger. Jag vill gärna ha långt hår och fin hy, men vissa saker kan jag lika gärna glömma. För det kommer aldrig att bli så. Ljuga kan jag göra utantill, jag är till och med bra på det. Men jag har förstått att det inte gör lika ont när man undviker sanningen. Det har jag lärt mig.
-
Min familj är viktig & jag lever för mina syskon och syskonbarn. Min barndom har gjort mig till den jag är idag, och det är nog bra. För jag är nog ganska nöjd med tillvaron ändå. Jag är hemskt lycklig nu & det är det som räknas. Även om det finns lite för mycket i huvudet ibland.
-
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo