www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100825

Gud vad tiden går fort. För några år sen hade morgondagen spenderas på ett helt annat sätt än vad den kommer göras nu. För imorgon fyller en speciell herre år. Jag har inte sett honom på väldigt länge, det är tråkigt. Jag önskar att det inte var så. Men nu är det så. Jag saknar honom grymt mycket. Men man kan inte försöka föralltid.
Han var en av mina bästa vänner i hela världen. & imorgon är det hans dag. Och jag kommer inte vara med.

100825

Alltså det känns verkligen jobbigt att behöva gå till Arbetsförmedlingen. Idag ska jag lära mig något om ekonomi eller vad det var. Det är nog väldigt nyttigt eftersom jag inte kan ett dugg om sånt. Men det känns ändå för vuxet att behöva gå dit. Jag börjar få sjuk ångest över att jag inte ska plugga till hösten.. VAD SKA JAG TA MIG TILL?

100824

Gud vilken nostalgi det är att kolla på fångarna på fortet igen efter så himla lång tid. Ja, det känns bra. Riktigt riktigt bra.

100824

Har haft min fina Johanna här på besök. Vi bakade paj och kollade på raise your voice. Hihi, barnsligt och roligt, så är det bara. Men vi log och hade det lika bra som alltid tillsammans. Det blev sovaöverkalas och gosande med hundarna. Idag var hon dock tvungen att åka hem, och kanske kommer min älskling förbi en snabbis sen. Men bara kanske. Hoppas det.
-

100822

En långhårig fröken Sally & en kortklippt mr Freddie bor nu hos mig. Underbart.
-

100822

Bah. Jag känner bara hur min blogg blir tråkigare och tråkigare. Jag antar att jag helt plötsligt har ett liv? Eller så har jag det inte. Det återstår att se.
Har haft en supermysig helg med mitt hjärta, som alltid. Han är väldigt fin.
Klockan fyra kommer Sally och Freddie, hundarna som jag ska passa i över en vecka. Det kommer bli så himla mysigt tror jag. Jag saknar att ha en fyrbent vän hos mig. Jag saknar Zeke. Dessutom får jag pengar, och det behövs.
På måndag ska jag till arbetsförmedlingen, det känns lite overkligt. & oj vad gammal jag blev. Efter det ska jag möta upp min fina Johanna i staden och åka hem. Har inte träffat henne sedan hon tog studenten. 4 Juni. Det är för lång tid. Men på fredag är det kräftskiva och på lördag ska vi fira Sandra. Ja, jag längtar. Efter mina fina vänner.
& jag saknar min pottfisk.

100819

Förresten. Jag har blivit biten av någon dum liten insekt. Antagligen en fästing, & nu går jag på penicillin.
Det är inte så värst jätteroligt, men det är nog snart borta. Det känns redan bättre idag.
Imorgon är sista arbetsdagen, det är skönt. Skulle egentligen träffat Johannisen idag men det blev inte riktigt av, vi ska ses nästa vecka istället. Jag saknar henne.
<3

100818

"Alla er vackra idioter"

-

The ark spelade på liseberg. Självklart var jag där som alltid & denna gången hade jag filip och Sara med mig. Med min nya kjol dansade jag och sjöng tills himlen blev alldeles mörk av regnmoln.

"Det är regn i luften, men vilken tur att ni har en ark i staden idag. & jag lovar att ni allihopa får plats i våran ark". Ja, det var lite sådär magiskt. Det var många år sedan jag såg dom nu, men trots molnen kom inget regn och jag har inte dragit på mungiporna så mycket på länge.

-

100815

Dagen spenderades i Vallda, kungsbacka. Var hemma hos pappa för första gången sen han flyttade. Huset var toppen & Elisabeth med. Hon är verkligen underbar och supersnäll. Vi pratade i två timmar, åkte in till torget och åt lunch, GOD pizza. Inte tjock pizza. Vi tog oss en tur till kungsmässan och jag hittade en supersöt kjol. Sedan åkte vi hem och pratade ännu mer, började laga lasagne tillsammans haha. Vad kul vi hade! Ingen av oss har någonsin lagat det utan någon som faktiskt KAN. Men det blev gott! Sedan var det dags för mig att åka hem igen. Men jag vill verkligen tillbaka snart, dom lever som i en dröm tror jag. Min dröm.

100814

My är så J Ä K L A rolig haha. Hon har målat en gubbe på sin mage, gud vad jag skrattade. Hon är verkligen underbar.
Jag & Kristoffer bakade idag, sen tog vi oss en promenad med mamma, lotta och my. Det var supermysigt som alltid.
-
<3

100812

Eftersom Filipboi fyllde år i Tisdags så blev det tårtbakning hemma hos mig några dagar senare! My och lotta var på besök och vi hade grymt roligt tillsammans hihi. Det är alltid kul att baka tårta.
-

10809

En helt vanlig morgon, jag var inte alls så trött som jag brukar vara på måndagar. Som vanligt delar jag ut frukost, men helt plötsligt känner jag mig lite halvt illamående. En sekund senare börjar allting snurra och allt blir suddigt. Jag rusar in i köket och sätter mig på en stol, säger till några sjuksköterskor vad som händer & helt plötsligt blir allting svart och prickigt. Jag hör vad människorna säger, men jag förstår inte och kan absolut inte uppfatta något. Dom ropar & paniken bara blåser upp som en storm. Någon sticker mig i fingret och säger att det inte kommer något blod, sedan läggs jag på en bår och får någon maskin kopplad till armen. Sedan sticker dom mig igen.
Nu blir det bättre. Mycket bättre. Det är inte svart längre och jag kan andas normalt igen.
Dom säger att jag fick blodtrycksfall, att mitt blodtryck inte alls var bra. Men det enda som behöver göras är att vila en stund. Tills jag känner mig stadig igen.
Är kallsvettig hela dagen, vill mest gå hem. Men det gör jag inte.




100808

Älskade älskade älskade Håkan.

100806

Myskväll med Sandra, vi färgade mitt hår brunt! Lekte en skvätt med Andreas. Tina och Malin kom. Ja, det var hur trevligt som helst. En tripp till Donken blev det med disco i bilen. Hur roligt som helst!

100803

2 timmar & 40 minuters resande fram och tillbaka varje dag. 8 timmars arbete. 6 timmars sömn.
Det är inte okej att gå upp klockan fyra på morgonen, men det känns värt det när jag varje morgon genom tågfönstret får se solen gå upp vid horisonten. Men det är som min lillebror säger; jag har verkligen inget liv.

100801

I fredags var jag för trött för att gå ut med mina flickor, så det blev bio med min älskling. Vi såg Inception. Bra film, verkligen. Sedan fick jag en present av honom. Jag visste vad det var jag skulle få, men det var ändå helt galet spännande. Sen har vi bara myst hela helgen. Vi åkte hem till mig på lördagen, såg på tv under kvällen.
Idag åkte jag till farmor med pappa. Det var så himla mysigt. Jag bara log. Det var skönt att träffa honom igen & att veta att han har det bra. Ja, jag tror verkligen att han mår bra nu.
Dessutom är det min & älsklings 3 månaders dag. Det känns så sjukt bra det med. Han är nog finast i världen ♥
-
Cuben till höger fick jag av älskling! Det kommer bli helt cp att lösa den, men jag blev galet glad.
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.