www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100930


Nu drar jag iväg och jobbar, hoppas ni har en bra dag!

100929



Jag älskar för övrigt min plutt mestaste mest.
<3

100929



 

 

Vi hade en fin dag tillsammans vid sjön. Gud vad mycket vi skrattade.

Andreas & jag alltså haha.

100928

 

Håret blev lite längre än vad det brukar vara. Jag är glad, för jag gillar när det är långt.

Dessutom håller min nya HTC mobil på att ladda. Jag längtar efter att få använda den, hihi.

100928

Jag bara ler, ler, ler & ler. Vet ni varför? För idag är det en superdunder bra dag. Därför ler jag. Solen skiner, det är höst i luften, om en timme får jag krama om min Johanna, och om yttligare en timme min fina Julia! Dessutom ploppade det ner ett sms i min mobil där det stod att jag kunde hämta min mobil. Och vet ni vad? Den är SUPER fin.
Så, idag är det bara en fin dag.

100927

Jag förstår inte hur det kan bli såhär hela tiden. Är jag bara bra att prata med ibland? Eller vad är det det handlar om? Så himla knepigt. Jag blir så trött. Men jag orkar faktiskt inte bry mig denna gången. Det har varit för många gånger nu. Jag får ju inget tillbaka ?

100927

Nu har jag beställt min nya mobil. Äntligen.

100924

Efter mycket om och men beslöt jag mig för att åka in till stan ändå. Kan det bli mycket bättre än en kväll med Filip på rockbaren? Nej.
Det diskuterades hurvida jag borde pierca/tatuera mig med Axel, och att Filip är gosig att sova med höll vi med om båda två.
Jag drack Rom cola som jag egentligen inte tycker om, men som var otroligt gott ikväll. På två olika ställen blev jag kallad assnygg, av samma okända kille + massa kramar på det. Philip visade upp sin sjuihelsickes snygga tatuering som han gjorde någon gång i Thailand, men vem var egentligen Philip?
Ja, det var en mysig kväll. Om man bortser från idioten som satte sig vid vårt bord och låtsades att han var finsk. Men som sagt, en mycket trevlig kväll. Synd bara att den inte slutade precis så som jag önskade.

100924

Jag är lite irriterad. Men det gör inte så mycket, för nyss när jag kom hem och öppnat mitt brev insåg jag att jag skulle få 7686kr i lön på måndag. Hur bra känns inte det? Dock går två tusen till mamma. & egentligen är det inga pengar alls jämfört med vad jonna skrev till mig igår haha.
Aja, det kanske blir rockbaren ikväll med filip ? Hoppas det i alla fall. Saknar honom.

100923

cry-until-you-fall-and-can't-

breathe

100923

Jag är kär. I en sex årig liten pojke med glittrande ögon och som knappt säger någonting. Han bara ler. & jag kan inte låta bli att le tillbaka hihi. Han är så liten, och säger "fjöken" till mig, precis som man själv gjorde när man var sådär pytteliten. Jag fick en världsgullig kram när jag skulle gå hem. Det var nästan så att jag smällde av!

För övrigt har jag jobbat hela veckan. Det är så himla skönt, att ha något att göra + att pengarna kommer rulla in hihi. Lääängtar.

100922

100921

Vilken dag. Vaknar av ett samtal från Vättleskolan. Klockan åtta befinner jag mig där nere och väntar på mer information om vart jag ska befinna mig denna dagen. En tvåa. Låter inte så farligt tycker jag, men oj vad dom låter.
Flickorna i klassen bråkade om vem som skulle hålla mig i handen på vägen till bamba. Hihi, dom är lite söta.
Fritidset var galet. Jag förlorade nästan mitt förstånd, på riktigt. Att dom kan ta musten ur en sådär, men Sandra var urgullig & Victor med.
Sedan var det bara att ta sig till Lundby nya kyrkan, träffa alla nya konfirmandrar. Jag kan inte säga att jag var på humör för att höra hur tråkigt det är med namnlekar och att göra allt vi bad om. För det var jag redan medveten om. Men dom var snälla. Men nu är jag här. Hemma, äntligen. Och jag andas.
Imorgon blir det en ny arbetsdag. Samma tvåa, samma fritids.
Önska mig lycka till.

100920

Snart smäller jag..

100917

Kvällen var fylld av drama. Men på stora scenen var det kapten röd som spelade. Det var lite konstigt och bra, roligt och mysigt & för ett ögonblick blev jag rädd. Jag tyckte att jag såg dig. Men det gjorde jag inte, tack och lov.
Jag förlorade femkampen med Tina och Robin 4 gånger, men sen vann jag. En liten hund vann jag. Det gjorde kvällen. Vakterna slog ner en kille med sina batonger så det stod härliga till. Han var vild. Han slogs tillbaka så mycket han bara kunde, men det hjälpte inte. Dessutom bråkade en man och en kvinna i Angered Centrum. Kvinnan låg på marken och skrek på honom. Men det gör nog inget, för det lät verkligen som att han förtjänade det.
Milkshake får mig för övrigt att må illa. Men det är så gott att jag måste dricka en emellanåt. Speciellt när det är en kväll som denna & när det är Ben & Jerry's det handlar om.

100915

Sitter och pratar med marcus på msn. Det var längesedan. Han visar upp hur brun han är. Jag vill med vara brun. Men det är jag inte.

100915

Idag har bara varit en riktigt jävlig dag. Utöver att det har regnat hela dagen, så slängde ett fyllo på spårvagnen min väska in i rutan, min rygg gör ont åt vilket håll jag än vänder mig eller står, my vägrade äta maten jag lagade & nu kände jag för lite kärlek sådär under kvällen, men får absolut 0 svar av kristoffer. Helt värdelöst faktiskt. Dessutom är det val snart och jag har inte en susning om vilka jag ska rösta på.

100913

Från och med idag fram till fredag bor jag hos Lotta. Bara så ni vet.

100911

Lotta, jag och my satte oss i bilen för att bege oss mot Vallda. Vädret var lite halvt sådär, men resan var spännande. Vi åkte hit och dit och kunde inte alls hitta vägen. Tills jag smått börjar inse var vi är och säger "Lotta.. jag tror vi åker åt fel håll", haha. Gud vad vi skrattade och gapade och hör hur my klagar över att det är suuuuperlångt hem till morfar. Fast det är det ju egentligen inte.
Vi hade världens trevligaste dag, åt pappas berömda fiskgryta och när lotta och my åkt hem satt jag, pappa och elisabeth på golvet framför eldstaden och myste ända in på tolvslaget. Vi åt massa godis & apelsiner och gosade med alla katter och hundar. Hihi, jag stormtrivdes. & jag sov bättre än någonsin den natten.
-

100910

För övrigt så har jag nog inte sagt än att min mobil är sönder. Min rosa fina mobil dog för ett tag sedan nu. Detta innebär att jag får använda min gamla mobil, och jag måste säga. Det fanns faktiskt en anledning till att jag köpte en ny. Men i vilket fall, jag håller på och kollar runt lite nu på olika mobiler.


HTC smart

Sony ericsson Xperia x10 mini pro
-
VILKEN SKA JAG VÄLJA ???

100909

Because this moment’s really all we have

100909

Wow. Nu var det verkligen längesedan jag skrev här. Det har mest varit på grund av att min dator inte fungerar som den ska. Den vill liksom inte fungera och stänger av sig hela tiden. Men jag har gjort en hel del roliga grejer sedan sist. Det har varit kräftskiva och firandes av Sandra. Jag har lekt en hel del med Kristoffer och varit på fadderhajk med paddling i vättlefjäll. Så egentligen vet jag inte hur jag skulle ha haft tid att skriva här hihi. Men det blir allt lite bilder från allt.


Kräftskivan var verkligen toppen med alla mina flickor. Det måste nästan bli en tradition tycker jag.



Sandra firade vi på karisma, det var superkul och underbart men slutade lite knepigt. Men det är historia nu tack och lov.



Fadderhajken jag var på var något av det roligaste jag gjort på länge. Jag reste mitt första tält, lagade mat i ett sånt där roligt kök och paddlade så mycket kanot att jag fick ont i rumpan och inte kunde sitta.
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.