www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100728

det handlar om att tina upp ett hjärta
som var så stelfruset av kärlekens mörka sidor
att det knappt orkade slå
och att blåsa luft i lungor som inte kan andas
i rädsla av att släppa ut lite för mycket luft
och ta lite för mycket plats

det handlar om att se någon så djupt i ögonen
för att sedan falla en miljon mil under mark
det handlar om att lita på någon så mycket
att man låter det hända
för att hans hand håller en hårt nog
att han kan dra en upp innan man faller i marken

det handlar om att våga gråta i någons famn
vända sig in och ut och visa allt man står för, allt man har och allt man saknar
när man vet att han kan vända sig om och gå som alla andra
men göra det ändå
för att hans händer värmer så mycket mer än alla eldar i hela världen

det handlar om att kasta sig ut från livets klippa
falla ner mot det mörka men lyfta på kärlekens vingar
och rysa från topp till tå 
av vinden som sakta smeker kinden i takt till hans andetag

det handlar om att inte vilja somna
för att verkligheten är så mycket bättre än drömmen

100726


Min lilla storebror fyller år idag, & imorgon är världens hemskaste och sämsta dag. Så kommer det alltid vara. Alltid. Jag kommer aldrig glömma, aldrig förlåta, och aldrig släppa.

100726

Hiho, började jobba i Alingsås idag. Det var hur mysigt som helst. Människorna där är så himla mysiga, snälla och underbara på alla sätt. (Ja, det finns ju såklart undantag.) Jag stormtrivdes och personalen tyckte att jag var superduktig och snabb. Dock var inte diskmaskinen min allra bästa vän i världen riktigt, men vi ska nog komma överrens så småningom.
-


100723

Barnvakt en vanlig fredagkväll med Andreas. My hade grymt kul, men den som skrattade mest var nog jag haha. Kolla videon hihi. Skrattar så jag gråter när jag ser den!
-



-


Jag vet att videon är sne, blabla men orkar inte fixa. DET ÄR KUL ÄNDÅ!

100621

Igår kom älskling till mig. Det var supermysigt som alltid. Efter att ha kollat film gick vi ut och spelade lite fotboll & har nog aldrig sett Kristoffer röra på sig så mycket någonsin! Sen förlorade jag stenhårt när vi körde 21:an vid basketplanen istället. Inte okej.

-

Dagen har spenderats på lillebys strand. Vattnet var otroligt nog varmt, så det blev en hel del badande för min del. Lotta har även hunnit med att tapetsera om min vägg äntligen! Det blev sjukt bra och jag är helnöjd. Dock är jag bränd överallt och har så sjukt ont att jag knappt kan röra en endaste min haha.

100720

Min lilla storebror hamnade visst på sjukhuset, inte bra alls. Dom vet inte ens vad det är. Men det var mysigt att hälsa på honom. Dock var han sjukt grinig eftersom han fastade haha. Så himla kul

100719

The moment you stop to think about whether you love someone,
you've already stopped loving that person forever.

100718

Det har varit en dum dag idag. Ja, det har inte varit något flyt i den över huvud taget. Det enda som var fint var när jag vaknade upp med min skatt. Han är fin den pojken. Väldigt. Finns inget mysigare än att ha honom bredvid sig en hel natt. Dock vaknade jag av en snärt mitt i pannan, vilket han tyckte var urkul. INTE lika smickrande.
-
Idag är det för övrigt ett år sedan på pricken som Sandra åkte till USA. Jösses

100717

Morfar fyller år idag, han är vimmsigare än någonsin men det var hur mysigt som helst. Som alltid.

100716


Min datorsladd är trasig. Först var det bara lite glapp i den, men nu måste jag sitta på golvet, trycka in den så hårt jag kan i datorn, och vänta medans den laddar. Ja, jag har suttit här ett tag nu. Snart en timme tror jag.
Imorgon fyller morfar år, äntligen. Av någon anledning så tycker jag om när han fyller år, jag längtar alltid. För då betyder det att det är sommar igen. Äntligen.

100716

Sitter på balkongen och gör ingenting. Skulle egentligen gått ut med Sandra och alla, grillat hos filip och haft en toppenkväll, men istället blir det till att sitta hemma och göra inget. Jag känner mig friskare, men samtidigt vill jag inte bli värre, så det är lika bra att stanna hemma och bara vara. Sätter nog på en film senare ikväll.

100716




















100715

Just nu är bror här på besök, det var längesedan nu. Han & mamma har mumien maraton, men jag orkar inte riktigt vara med. Jag har hunnit med att blondera både Markus och mamma idag, det var verkligen spännande! Frågade M minst tio gånger hur det kändes hihi & han svarade lika många gånger att han inte visste.
Jag blir lite halvt ignorerad av min pojkvän som köpt nya spel, god of war tror jag att det hette? Det verkade kul när jag fick se några videos, men just nu är det väl inte lika roligt. Hoppas att han blir klar snart haha, för jag saknar honom.

100715

Jani, det har visst hänt en hel del sedan jag senast skrev. Har varit fruktansvärt låg uppdatering här, men som sagt, hur många läser min blogg egentligen? Det som har hunnits med är; Sandra har kommit hem, äntligen. Vi har hunnit med en supermysig grillkväll hemma hos henne. Det har bytts rum här hemma och målats om så det skriker om det! Jag har numera ett STORT rum. Så nu är alla välkommna hihi. Jag har dessutom hunnit bli sjuk och missat jobbet i 3 dagar. Inte lika roligt, - 1800kr från lönen. AJ.
Det får allt bli lite bilder med:
-
Här väntas det mycket spänt på att en sandra ska komma!

Grillning med alla fina!

Nytt stort rum!

100707

Oj, det blev visst en ny design på bloggen hihi. Var lite trött på den gamla, även om den var väldans fin, lite för svart nu på sommarkvisten. Som ni förstår så var det Rebekah som fixade den, som vanligt haha. Hon var här i går och det var hur kul som helst, bara massa skratt. & ett och annat anfall av mulle hihi.
Ikväll kommer sandra hem och jag kan fan inte förstå det. Helt sinnessjukt ! Men jag längtar.

100705

Idag blev det minsann ommålning för hela slanten. Jo, jag och mamma orkade inte riktigt vänta och behövde något att göra. Så vi åkte till bauhaus och köpte färg åt både marcus och mammas rum. Nästa projekt blir att måla om mammas (mitt gamla rum) och mitt nya rum. Kommer bli grymt roligt !
Btw så är rummet blått på bilden längst ner, men det ser mer ut som grått här haha. Men det blev väldigt bra.

100704

Det där var fan droppen. Nästa gång ni tänker att ni vet allt, håll förfan käft innan ni har pratat med mig. Kanske var det så att jag hade en förklaring? Ja, men det lär ni ju inte få reda på nu, eller hur?
Varför göra situationen ännu värre i onödan? Så jävla sjukt. En gråtandes mamma som kommer in och undrar vad fan jag håller på med. Nej, det gjorde ont. Nu tänker jag bara gå och gråta.

100704


You ever love somebody so much you can barely breathe?

100703





Hade en urmysig dag på stranden med kusin, johan, cam, lotta, christian och bob ! Det blev dessutom årets första och kalla dopp, hihi.

100702

Känner mig ganska ledsen, ensam, irriterad. Har varit en så himla konstig dag, och jag orkar inte riktigt. Känner hur tårarna nästan kommer hela tiden, vet dock inte riktigt varför och det är väl lite cp det också.
Ska se eclipse ikväll, hoppas det blir bra. Har många historier att lyssna på med.
-
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.