www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100430

Skola, frisören, mina bästa. Det kan inte bli en bättre dag än idag.

100429

Skola. stressmålade lite bilder i morse, det var ganska roligt. Dock får man färg överallt när man målar med olja. Sedan satt jag i 1,5 timme och väntade på att få prata betyg med min designlärare. VG. Det är bra. Design är bra. Kom hem sent och ska alldeles strax börja göra lite svenska. Har ju inte gjort någonting knappt. Usch. Men mamma och pappa är sådär söta när dom ligger i sängen och kramas. Men jag vill också mysa. Saknar K lite sådär för mycket. Han är finast.

100428

Orkade inte gå på labben i morse, så jag skaffade mig en timmes sovmorgon. Sedan var det meningen att jag skulle redovisat om virus med Josefin. Men gjorde vi det? Verkligen inte. Fick kolla på massa äckelbilder på olika könssjukdomar, även kolla och känna på lite olika preventivmedel haha. Det var intressant. Kondom för kvinnor?
Sedan begav jag mig mot Tuve. Träffa Kristoffer i några timmar, mådde bra. Log som en tokstolle hela tiden. Han är verkligen så himla bra. Sedan blev det hemgång i regnet, lite ganska jättemycket bittert. Men jag är glad.
Såg även ett brev som låg hemma och väntade på mig. Fick tydligen jobbet i Alingsås med! Gud vad glad jag blir.
Ska göra min designuppgift nu och skriva lite svenska. Uh, vill faktiskt vara någon helt annanstans egentligen.
-

100427

Mitt hjärta var här. Jag bara log och var lyckligast i världen.
Hade världens mysigaste kväll och hatade att den var tvungen
att ta slut. Men jag svävade på moln varenda sekund.

100427

Jag är så himla glad. Bara ler.

100426

Du skriver osynliga bokstäver längs min ryggrad

100423

50-års kalas för mamma hela dagen. Däremot började dagen av att jag försov mig, vilket händer i princip aldrig.
Jag får skjuts av pappa till Lundby för att vara med när mina småfisar konfirmerade sig. Det var hur kul som helst men även lite sorgligt. Nu är det slut liksom.
Sedan bar det av hemåt för att kalasa för mamma som sagt. Det var fint. Massa människor kom, men det roligaste var när hon öppnade presenterna. Av min bror och syster fick hon en förstorad TV kontroll. Inte lite förstorad, utan för typ gamlingar. Som dessutom funkar! Gud vad jag skrattade. Mamma med.
Det har varit folk hemma hela dagen och det var väldigt mysigt. Mamma var glad. Det var en fin dag. Dessutom har jag gått och haft ett leénde på läpparna hela dagen.

100423

-Psykologi PROV 26/4
-NK redovisning 28/5
-Designinlämning 29/4
-Bild redovisning 5/5
-Staden&Framtiden redovisning 10/5
-Staden&framtiden inlämning 10/5
-Eventuellt omprov i staden&framtiden 17/5
-Nk prov 12/5
-Psykologi redovisning 17/5

100423

Idag hämtade vi våra studentmössor. Så fort jag höll den i min hand blev allt verklighet. Ja, gud vad verkligt det blev. & snart är det slut. Snart är allting över och det känns som att det knappt hann börja.
3 år på schillerskagymnasiet.
Hur kunde tiden gå så fort när jag känns som om det vore igår då jag började? Ja, jag minns första dagen. Jag minns hur alla såg ut & jag minns vad jag tänkte om alla. Jag kunde aldrig föreställa mig den dagen att det skulle bli så bra som det är idag. Och vet ni vad? Jag ångrar inte en minut tillsammans med människorna jag har spenderat mina tre sista skolår med. Det är & har varit ett nöje. Gud vad jag tycker om er.
-

100422

Suck. Jag lovade verkligen mig själv att inte bry mig denna gången.
Det gjorde jag faktiskt. Men ändå kan jag inte låta bli att bli lite ledsen. Så himla konstigt. Ändå vet jag att det inte är på grund av vad det borde vara. Utan för att det alltid blir så.
Det känns bara som att det är en jävla massa låtsaskänslor i en jävla låtsasvärld. När blir det på riktigt liksom ? Jag vet att det handlar om att det blir vad man gör det till. Jag gör väl inte rätt då. Men hur kan det varje gång bli fel ? Så dumt.
-

100422

Jag har sovit nada inatt. My har hostat & hostat och hostat. Viket innebär att jag knappt sovit en blund. När klockan är halv sju så bestämmer hon sig för att vakna. Det var inte ens då vi skulle upp, det var SÅ mycket tidigare än jag skulle väcka henne! Men det visade sig att alla var vakna. Somnade om senare runt åtta och vaknade vid nio för att sedan åka hem vid halv tio.
Åkte till Alingsås på jobbinervju. Fina Alingsås. Mysigaste staden.
"Berätta lite om dig själv". Vad säger man då liksom? "Jaha, vill ju inte skryta eller så, men jag är egentligen batman", nä men allvarligt. Det blev lite jobbigt haha. Men det gick väl bra. Har redan jobb på Östra, så det är ju bättre än inget. Ja, jag är nog nöjd även om jag inte får jobbet i Alingsås.

100421

Hade en ganska onödig dag i skolan. Började halv elva, bara redovisningar och sedan blev det hemgång. Tänkte att ja, nu ska jag vara sådär duktig och börja plugga på körkortsteorin, men vet ni? Jag somnade mitt i allt. Ja, jag sov i två timmar och när jag vaknade så var My här. Christian var på akuten och systeryster med honom. Så det blev en tripp hem till Lotta för att lägga my och sova där.
Hade väldigt fint sällskap över sms, en somnade ifrån mig och en somnade jag ifrån hihi. Men det var roligt. Mysig kväll.

100421

100420

-
Ledig idag, typ. På något sätt i alla fall. Ska alldeles strax sätta mig och fixa min projektrapport, snart är det slut. Tack och lov. På riktigt. Måste även sätta mig med körkortsteorin, prov på fredag. Örk. Senare idag drar jag till Lundby och träffar mina små skitungar. Kommer bli nice. Och Julia, jag saknar Julia. Hihi, vi är bäst tror jag.

100420

People too weak to follow their own dreams will always find a way
to discourage yours.

100419

-
Projektredovisning, äntligen. Det gick bra och jag är nöjd med mitt.
Åkte hem för att sola och vänta på Filip. Lekte med honom under dagen,
åt hur god mat som helst. Verkligen urgott! Försökte trycka tröjor som gick
åt helvete allihopa. Men vi skrattade så vi höll på att kissa ner oss.
Det var fint. Det blev inge jacuzzibadande.

100418

Dear school, I hate you.

100417

Vaknade upp hos Daniel lagom seg. Vi chillade järnet till klockan blev 2. Sedan blev jag hemkörd för att fräscha upp mig lite och visa att jag lever. Därefter skulle jag ta mig tillbaka till honom på egen hand haha. Det var kul. Daniel mötte mig vid hållplatsen. Han trodde inte att jag skulle hitta. Bullshit. Jag var på precis rätt väg haha. Det blev matlagande och jag fick en tårtbakelse! Min sötfis. Hade en supermyskväll förutom när han skrämde vettet ur mig. Så inte okey.
-

100416

-
-
-
-
-
-
Fredagkvällen spenderades på henriksberg. Det var så himla mysigt.
Tina och Sara gjorde mig så himla glad. Jonna kom fram. Jag blev så
lycklig att jag knappt kunde andas. För bra för att vara sant. Natten spenderades hos Daniel hjärtat. Det var så himla mysigt. Himlans bra kväll.

100416

Lagom kort dag. Skrattade ihjäl mig på körkortsreorin. Evelina får inte dricka kaffe på morgonen för då blir det slagsmål. Men jag tycker om dig lika mycket ändå vännen, nästan. Hihi. Vi fnittrade ihjäl oss när Daniel Gilbert stod utanför 7eleven och vi dog, typ. Men bara lite. Men vad ska man säga när man står där liksom ? Huvudet blir ju lagom tomt då.
Ska snart på krogen med Tina och Sara, mina äldsta barndomsvänner. Ni är dom allra bästa som existerar. Det kommer bli en bra kväll. Jag kommer vandra gatan fram mitt i natten och inte känna någonting. Bara lycka.

100415

ställer frågor jag inte vill veta svaren på
säger "ja" när jag vill säga "nej"
stannar när jag vill följa med
där risken är störst
där chansen är minst
ta mig dit

en lögn är en sanning, om den ges till den som förlöst en

i höghuset, nummer tio, bor en våldtäksman

inte min
klumpar i halsen är för pussys

vilken del av "slå ihjäl mig" begriper du inte?

you want a piece of me?

ta allt

är jag jag eller du?

you might as well fucking live

tillåt mig att le, 
jävligt snett



100415

Torsdag 22/4 Alingsås sjukhus.
Stora éntren- vänster.
Plan 6. Administrationen.
Jobbintervju 15.45.
Äntligen.

100414

Jag minns min allra första cykel. Den var rosa med vita detaljer. Den stod i köket i villan jag bodde i då & den hade stödhjul. Jag fylle tre år & jag hade ett vitt nattlinne på mig. Mina första egna cykel.
Jag minns att jag alltid fick höra innan alla kalas "Ramla inte nu och förstör dina nya strumpbyxor", vad tror ni att jag gjorde varje gång? Jo, jag ramlade i trappan utanför dörren. På varje kalas kom jag med ett plåster om knät och alla bara log.
-
Först var det så himla tufft att gå i 6:an. Sedan längtade man efter att äntligen få börja på högstadet, att sedan bli sexton år och börja gymnasiet, för det var så himla coolt. Ja, och så det var ett år när man var liten och man blev en så kallad 'toalettdykare', minns ni? Jag minns det. Precis som om det vore igår. Och att bli 14år och kalla sig fjortis, som inte alls är samma sak som det fjortis vi kallar 14:åringarna idag. Att bli 17år var den mest meningslösa åldern någonsin. Det längsta året man hade framför sig. Men sedan skulle man fylla 18. Äntligen.
-
För exakt ett år sedan, vaknade jag upp för första gången som 18åring. Jag tror att jag kände något speciellt. Eller jag ville känna något speciellt, första dagen som myndig. Men gjorde jag det nu när jag tänker tillbaka? Antagligen inte.
För exakt ett år sedan vaknade jag upp och log. Det var sol ute, och det kunde inte bli en bättre dag. För exakt ett år sedan hade jag en så kallad 'slemsäcksinflammation' i hälen. Visst låter det mysigt? Det var kryckor för min del.
Jag var ganska rosa. Jag hade en rosa kjol som jag älskade. Jag bara log.
När jag åkte till skolan var det en äckelman som fösökte stryka sitt lår mot mig. Det tyckte jag inte om. Det gjorde mig äcklad. Men mina vänner räddade mig, dom log åt mig eftersom jag inte riktigt kunde tekniken med att använda mina kryckor & dom skrattade lite åt mig när jag hela dagen hamnade fem steg bakom dom. Det var kul.
-
14 april 2010. 19 år gammal. Ett steg närmare att bli så kallad vuxen. Ett år kvar, sen är tonåren slut.
Jag tror inte riktigt att jag uppskattade mitt år som 18. Det gick för fort. Men om jag fick bestämma nu, så skulle jag med glädje spola tillbaka hela mitt liv till dagen då jag fick min första cykel, och göra om hela resan en gång till.

100413

Fyfan. Jag hatar pms så jävla stenhårt. Jag hatar att jag tänker så jävla mycket, jag hatar alla jävla känslor som är upp och ner och jag hatar alla jävla äckliga myror som springer runt i mitt rum. Så jävla vidrigt. Jag blir så arg att jag börjar gråta varje gång jag ser en myra krypa runt på golvet. Men det är inte bara en myra nu, det är fyra myror minst. Det gör mig så jävla arg för mina jävla idioter till päron säger att "vi fixar det på lördag", jaha. Men hur mysigt är det att sova i en säng när det kryper myror i den ?! Jävla idioter.
Imon trodde jag att det skulle bli en bra dag. Såg fram emot det lite. Fylla år sådär. Men nej. Såklart. Det ska visst inte bli något kalas för mig heller. För det orkar inte mamma med, för hon mår ju så dåligt nu. Nej, såklart. För det ska alltid handla om henne Och på något jävla vänster så blev det mitt fel också. Ja, för det är alltid mitt fel.
Fyfan. Inte ens en tårta. Det gör mig ledsen.
Vad fan är det för mening?! Skiter i allt nu. Orkar fan inte mer.

100413

Orkade inte gå till skolan i morse. Nej. Åkte istället in mycket senare för att sätta mig med Emelie i bildsalen och göra klart den där dumma karaktär uppgiften. Letade efter studentklänning i staden efteråt. Hittade ganska ingenting och mycket på samma gång. Köpa ? Inte en susning. Just nu sitter jag och funderar på att dra ut och springa lite. Är så skönt väder. Blir pepp av hästpojken som kommer ur högtalarna. Blir inte lika pepp när jag tänker på psykologin som jag måste göra.
-
Och du säger, allt som vi tiger om ska jag riva ner
För i mig finns det någonting
Som borde va för dig och mig
Och allt som vi säger här är vakum för mig
För jag väntar på ingenting och ingenting på mig
Hur mycket orkar man med

100412

Kinesiskt horoskop - Geten/Fåret

Geten är den Kinesiska zodiakens goda samariter. De är förstående och bryr sig om andras problem.

Geten klarar inte av för mycket disciplin. De fungerar inte bra under stress och måste tillåtas att arbeta i sitt eget tempo. Trots detta behöver de någon som håller ordning på dem och talar om för dem vad de skall göra. De hittar oftast någon som tar hand om dem och bryr sig om dem. De blir också väldigt förnärmade om du kritiserar dem.

Getter är tursamma personer. De får ofta ärva. Även i de svåraste stunderna får de alla sina grundläggande behov tillgodosedda. De har en passiv uthållighet som driver andra till vansinne. De kommer alltid att vinna över dig genom eftersom de kan konsten att vänta ut dig. 

En get säger aldrig rent ut vad det är som bekymrar dem. Du måste dra det ut dem, bit för bit. Om du inte lyckas får du rent av skälla ut dem. Det kommer att imponera på dem och de börjar berätta. Getter är familjära av sig. De glömmer aldrig någons födelsedag så kom ihåg att gratta dem på deras egen dag. De oroar sig mycket. De behöver andra människors support och stöd för att liva upp dem igen. Geten behöver höra att allt kommer att bli bra. 

Geten har lätt för att spendera för mycket och skall helst undvika att handha pengar. De har svårt för att vara praktiska och skulle helst leva sina liv i lyx. Fula saker deprimerar en get! De hatar att göra någon ledsen, särskilt den de älskar. De går hellre runt ett svårt ämne än konfronteras med det eller inta en ståndpunkt i en fråga. Svårigheter är delikata problem att ta upp med en get. De är för känsliga och överreagerar lätt. Du måste trösta dem ofta. 

Romantik är en del av ett gets liv! Månsken och rosor, ljuv musik och ljusstakar får dem att smälta. De har en tendens att se hela världen genom ett par rosa glasögon. Geten behöver vanligen inte arbeta särskilt hårt. Bra saker händer dem helt enkelt naturligt ändå. De behöver ljusa och luftiga omgivningar och kan då utmärka sig i kreativa jobb. Uppskattning gör att han lyser upp som ett barn och med rätt stöd kan en get gå långt i livet.

100412

Igårkväll var en knasig kväll. Somnade hur tidigt som helst, men det behövdes. Idag är det sol och det gör mig glad. Jag lyckades bränna mig igår, haha. Men man lyckas alltid bränna sig första soldagen.
Efter skolan blir det ut och springa. Kommer bli nice, har inte gjort på ett tag nu. Ikväll blir det till att fixa med NK redovisningen som är på onsdag då det för övrigt är min födelsedag. Skumt. Btw, min syster och Christian ska skaffa sig en Bob. Ja, en hund.

100411

Snacka om att känna sig grymt ouppskattad, ja. Jävligt ouppskattad.
Det är fan konstigt alltihopa.

100411

-
-
Sola hela dagen, skratta, bra musik, sommarkänsla, fjärilar, första nyckelpigan, skratta åt ingenting, brottas i gräset, lycka, åka hem, blä. Kärlekis

100410

-

-

-

Plugga hårt somfan, resturang med rebekahs pappa, träffa coffe&mattias,

hämta cille, skämt om en val, göran kommer, bli utkickade ur bilen när vi ska till jkpg, traska runt i vaggeryd i flera timmar, bli rädda, musik, frysa somfan. Bäst.

100409

-
-
-
-
Överraskning, massa skratt, leka hos göran, träffa coffe,
bilaffär, hem till coffe, träffa mattias, för många göteborgskämt,
kebab, krogenerbjudande, olagligt körande, filmkväll, sova. Bäst.

100408

Igår spenderades kvällen hos Mr. Marcus. Vi kollade lite film och chillade. Åt nattmacka tillsammans, haha. Och drack vatten ? Det var mysigt.
Idag har jag varit hos kakan en stund. Har precis packat, drar till Sara ikväll för att chilla. Behövs. Är förkyld så det blir inge sticky ikväll, men jag klarar mig. För jag fyller år om mindre än en vecka. Det gör mig lite glad. Men fan vad gammal jag blir.

100408

100407

Jag ska ut och springa strax. Jag älskar att springa.

100407

Nu känns det verkligen som att jag inte skrivit på år och dar! Jösses. Antagligen har jag haft så mycket att göra att jag inte haft tid att sitta vid datorn alls. Så, vad har hänt ? Först och främst så startade jag en grupp på facebook "alla vi som minns fylle Marianne i Rannebergen (..och som var lite rädda)", den har redan 186 medlemar, det är helt sjukt att så många har något gemensamt.
-
I måndags sov Filip hos mig, vi hade Disneykväll men hann bara se 4 av 12 filmer + top model på tv. Igår åkte jag med honom in till stan eftersom jag skulle lämna tillbaka mina böcker till biblioteket. Jag gillar biblioteket, av någon anledning.
-
Halv sex igår var jag inne i stan igen. Jag tog en fika med Daniel, supermysigt verkligen. Vi satt på Frank's. Har många mysiga minnen därifrån haha. Sedan blev det en superlång promenix i stan, vi gick till ställen jag aldrig någonsin varit i under hela mitt liv.
-
Senare på kvällen blev det en spontan tur hem till Marcus. Vi satt och pratade hela kvällen och hade det hur kul som helst. Jag gillar verkligen att prata med honom, han förstår liksom. Han fick mig att sakna Erik lite med. Ja. Jag saknar Erik, att skratta åt hans idiotiska skämt mitt i natten.

100405

DISNEY MED EMA&SPETIS

-

-

100405

Jag var ute och sprang förut, det var nice. Men jag kände att luften inte riktigt var min vän haha. Däckade på golvet när jag kom hem så att säga, ja. Det blev nog alldeles för mycket godis och gott under helgen. Nu ska jag släpa mig över till kakan och hjälpa honom med något arbete vad det nu var. Sedan kommer filip förbi och då blir det Disneykväll, hihi. Dock har min video gått sönder, så han får ta med sig sin egna. Men det måste ju vara värt det? Aja, chill med dill.

100404

Tänker bara gå och sova nu. Det blir bäst.

100404

Vi hade en grymt mysig påsk här hemma i lilla Angered tillsammans med pyttelilla släkten. Johanna&jag fick oss var sitt litet påskägg, det gjorde mig väldigt glad. Påskägg hör till, får jag inte ett blir jag bitter. Vi åt massa god mat, och pratade hur mycket som helst. Eller, kakan pratade.
Kvällen spenderades hos systeryster med Saw marathon. Äntligen fick jag se sexan. USCH. Det var faktiskt inte mysigt alls.. Fast filmerna har börjat spåra ur nu måste jag säga. Ska det verkligen komma två till?! Tokigt.
Vi somnade sent efter några fyllesamtal från bror. Sötnos haha. Bee Bar var tydligen stället man skulle vara på.
Blev väckt av Kakan som bankade på dörren, jävla pucko. Var grinig hela morgonen. Nu är jag äntligen hemma och Johanna har åkt hem.
Vi hade en bra påsk tillsammans.

100402

Nu ska vi BARA ta det hur lugnt som helst. Älskar dig.
Har haft världens toppendag verkligen. Du är toppen.

100402

Äventyrsladan i Uddevalla

-

Emma hihi
-
-
Julia hihi
-
Johanna hihi
-
Emma hihi
-
-
Helt sjukt vad störda grejer vi gjorde och helt stört vilken adrenalinkick man fick. Det mest sjuka jag någonsin gjort, men även det roligaste. Alla borde testa detta. Haft en sjukt bra dag. Ni är bäst älskade.

100402

Omg. Igår var en sjuk kväll förfan. Jag och Johanna spenderade kvällen hemma hos kakan. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Men det bästa var hans barndomsminnen från vättle. Gud vad jag skrattade.
Efter ett tag kom Andreashjärtat, han var gosig som vanligt. Dom drack massa öl, usch. Runt elva kom även bror min dit, lite sådär oväntat men vi hade väldigt roligt.
Det slutar med för mycket öl. Tobbe däckar i soffan, jag, Johanna, Andreas och Kakan tränger oss i hans säng och försöker sova. Jag hör kakans gälla stämma i mitt öra halva natten och var nära på att putta ur honom där han låg. Jag var inte glad.
För ungefär 20 minuter sedan kom vi hem. Jag och Johanna ska vara i stan klockan nio för att åka till Uddevalla. Vi är lagom möra och glada nu måste jag säga. Dessutom är jag hungrig. Ja, vi ska nog ta och äta lite mat nu.
Undra hur sur mamma kommer vara när vi kommer hem i eftermiddag?

100401

-
kärlekis.

100401

Ja, jag har fått en såndär kärlek för min cam. Inte så bra egentligen haha, fast ändå? Ja. Jag gillar den.
Johannisen kommer idag, älskling. Äntligen. Kommer bli så himla bra! Sticky ikväll kanske ? Yeah.
Igår lekte jag med fina Daniel, han köpte choklad till mig och vi låg och kollade på nån jäkla cp zoombiefilm, hihi. Jättekonstig. Fast det var kul? haha. Jag hade det supermysigt.
Just det ja. Idag är det 1:a april. Ska jag gå på mer saker än jag brukar då ?
Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017?

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.