www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100330

Gud vilken dag. Har velat runt som tusan åt alla håll och kanter.
Sprang runt i stans alla butiker för att leta efter en studentklänning. Men tror ni att någon av alla dom här affärerna hade något som kunde likna en studentklänning? -Nej. Det gjorde mig ganska irriterad. Det är ju inte långt kvar nu, ofta att inte varenda student letar klänning nu? Då tycker man ju  att butikerna borde vara smarta nog att sälja lite såna kläder. Men nej, så ska man visst inte ha det.
-
Däremot hittade jag hur mycket annat som helst som jag ville ta med mig hem. Massa leggins, tröjor och smycken. Dessutom hittade jag ett par chinos som jag faktiskt gillade! Ja. Men hade jag några pengar? Verkligen inte. Inte på långa vägar faktiskt. Hittade även ett par zebrarandiga skor och tänkte lite på Filip, haha. Dom var Tuffa.
-
Sedan blev det en stund i Lundby för att titta till mina konfirmander, skitungar. Var där en timme och drog sedan till ett Shih-tzu möte i Angered där Zeke blev klippt och trimmad. Det betyder att jag slapp det denna gången! YES.
Hade tänkt springa när jag kom hem, men eftersom klockan redan var halv nio så blev det inte av. Får göra imorgon när jag kommer hem från skolan. Älskar att springa. Tills det blir jobbigt.
-
På torsdag kommer antagligen Johannisen hit och bor med mig under påskhelgen! Fy vad jag saknar henne. Det är verkligen på tiden att vi ses, och vi kommer ha en toppen påsk tillsammans! Älskar dig så fruktansvärt mycket.
'
-
-
Kommentarer
Postat av: Spetan

Woah! Ska di onte köpa dom skorna? Dom vra megatuffa ju!

2010-03-31 @ 20:10:31
URL: http://fpn.blogg.se/harskarenetc
Postat av: ema

jagvet! funderar på det ju! måste dock skaffa pengar -.-'

2010-04-01 @ 11:26:59
Postat av: Johanna

Jag älskar dig med gummsen ! <3

2010-04-02 @ 19:03:32
URL: http://violetretro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo