www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100329

Bläääää. En sån dag är det idag känner jag. Kanske för att det var sånt jävla strul med om det faktiskt någon lektion förut idag eller inte? Kanske för att just det gjorde att jag inte fick sova tillräckligt mycket?
Haha, fan vad bitter jag är idag. Eller vred, jag vet inte riktigt. Men det är nog för att jag saknar massa människor så sjukt hårt. Eller för att jag önskar att vissa delar av mitt liv var så himla mycket annorlunda än hur det blev. Men jag hade en grymt bra helg och det känns bra. Besök från Jönköping är alltid nice.
Alldeles strax ska jag gå ut med hunden min, och om en timme så drar jag till skolan för att gå på min enda lektion som jag har idag. Psykologi. Ja, jag behöver nog lite vett i huvudet just nu.
Kommentarer
Postat av: Spetan

Den här dagen var sömnig :/ Känns som att alla var sega idag. vet du vad? OSva är bra att göra trr jag

2010-03-29 @ 18:03:54
URL: http://fpn.blogg.se/harskarenetc
Postat av: ema

hihi, ska vi sova ?

2010-03-29 @ 18:31:03
Postat av: Spetan

Det är nog en bra idé

2010-03-30 @ 13:20:02
URL: http://fpn.blogg.se/harskarenetc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo