www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100331

-
-
Har haft världens tråkigaste dag idag. Det enda roliga var att jag och Filip bestämde att ha en date tio minuter innan skolan började. Hihi, det var mysigt. Dock såg han väldigt ledsen ut, uscha. Stackarn är sjuk.
Sedan var det bestämt 2,5 timme Naturkunskap som stod på schemat. Egentligen så hade jag inte ens labb idag. Får även reda på att vi ska gå till stadsbyggnads kontoret med Staden&Framtiden för att lyssna på en kvinnas föreläsning. Yummi. Så istället för att sluta klockan 12 så slutade jag närmare halv tre. INTE okej. Och jag missade min träff med fröken Sara älskling Westerlund som åker utomlands imorgon :( blä.
Har inte en susning om vad jag ska göra nu. Men Johanna kommer imorgon och det gör mig glad.
1 vecka kvar till dagen då jag blir 19. Lite tufft.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo