www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

101024

Nu var det ett tag sedan jag skrev, IGEN. Men nu har det faktiskt hänt lite saker, så jag har nog en anledning.
På eftermiddagen efter mitt senaste inlägg, så fick jag och min syster reda på att morfar har haft en bruten höft i en vecka, och att han nu låg inne på mölndals sjukhus. Han mådde inte särskilt bra. Inte alls.
Vi åkte dit och hälsade på, det var lite roligt trots situationen. Han var nämligen hög på morfin, för att slippa känna all smärta. Dagen efter det så blev han opererad. Jag var rädd, så himla rädd. Tänk om han inte skulle överleva?
Men det gjorde han, så jag hoppas verkligen att det blir bättre nu. För om han dör, då dör jag.

Idag är jag sjuk. Egentligen skulle jag till sara och fira henne, och se 'i rymden finns inga känslor' på eftermiddagen med flickorna. Men det går inte nu. För jag är så sjuk att jag knappt orkar stå upp. & det gör ont med. Usch.
Sen har jag funderat på lite saker med som jag måste göra.
Kommentarer
Postat av: Jennifer

Usch hoppas han blir bra snart då! Och hoppas du också blir bra snart:) Synd att du inte kunde hänga med idag. Den filmen var aldelles underbar! Så du får dra med någon annan och se den tycker jag:) <3

2010-10-24 @ 21:29:55
URL: http://jennifermagnusson.blogpsot.com
Postat av: ema

jag får be kristoffer ladda ner den haha, eller så gör jag det själv ;) <3

2010-10-25 @ 10:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo