www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

101029

Halloweenparty på trädgårn. Alla flickorna var aspepp, vi drog till PC för att smått börja lite men drog lika fort vi kom dit. Snacka om fullt med folk. Dessutom ville vi komma till trädgårn tidigt. Kvart över tio ställde vi oss i kön, kvart i tolv visar jag och Rebekah upp våra pass & när dom får veta att rebekahs sms var borta så slängde dom ut oss ur kön. Eller, dom slängde ut henne. Jag följde med. No way att vi skulle vänta i den exakt lika långa kön en gång till.
Istället gick vi till Rockbaren. Resten av alla tjejerna stannade kvar på trädgårn. Ganska kasst. Efter att ha stått i den kön och precis betalat garderob så ville dom inte gå igen.
Vi hittade Filip och Marie, vi drack lite, men jag måste säga att jag var på världens sämsta humör hela kvällen. Dessutom kunde jag inte prata. Min röst hade helt gått upp i rök. Rebekah försvann ett jäkla tag & jag satt helt själv bland många och inga och kände att livet sög hårt. Jag var verkligen inte pepp för fem öre. Det var bara dåligt.


Utanför PC
Kommentarer
Postat av: Spetiz

Inte bara dåligt väll? :(

2010-11-01 @ 11:08:23
Postat av: ema

det var inte dåligt att träffa dig, det var BARA bra <3 snutten

2010-11-02 @ 07:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo