www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

om du inte kan välja ett, som du vill - välj två




6 timmar. 7 Påsar rikare. Två T-shirts, fem linnen, en tunika, tre tights, en sjal, tre trosor, två solbrillor, två hårfärgningskartoner, tre naglack, två örhängen och en klocka senare och en fantastisk glad Emma som sitter i sin säng och ler.
Hur skönt är det inte att få lön egentligen? Och så längesedan som jag faktiskt köpte något fint till mig själv. Ja, det känns verkligen bra nu. Det är nog lite farligt att åka till stan med mycket pengar. Man har konstigt nog aldrig lika mycket kvar när man väl kommer hem!
Det blev inget lekande med Johannisen idag, tråkigt somfan. Men jag fick träffa Eveline, och det piggade upp mig en hel del. Har dock varit helt borta i huvudet hela dagen känns det som!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo