www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100909

Wow. Nu var det verkligen längesedan jag skrev här. Det har mest varit på grund av att min dator inte fungerar som den ska. Den vill liksom inte fungera och stänger av sig hela tiden. Men jag har gjort en hel del roliga grejer sedan sist. Det har varit kräftskiva och firandes av Sandra. Jag har lekt en hel del med Kristoffer och varit på fadderhajk med paddling i vättlefjäll. Så egentligen vet jag inte hur jag skulle ha haft tid att skriva här hihi. Men det blir allt lite bilder från allt.


Kräftskivan var verkligen toppen med alla mina flickor. Det måste nästan bli en tradition tycker jag.



Sandra firade vi på karisma, det var superkul och underbart men slutade lite knepigt. Men det är historia nu tack och lov.



Fadderhajken jag var på var något av det roligaste jag gjort på länge. Jag reste mitt första tält, lagade mat i ett sånt där roligt kök och paddlade så mycket kanot att jag fick ont i rumpan och inte kunde sitta.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo