www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100531

Första dagen på resten av mitt liv? Nej, men vafan. Här sitter jag, det är måndag, och för första gången så har jag ingen skola som jag måste vara i. Känns det lagom skumt eller? Men det är skönt.
Tycker att jag spenderat dagen ganska bra hittills haha. Var och beställde tid hos tatueraren, tog en långpromenix med Zeke, städat här hemma, solat och nu hade jag tänkt gå ut och promenixa lite till. Kanske tar med Thb om hon orkar? hihi.
Det har varit en chill dag i alla fall. Imorgon är en speciell dag och det får mig att le. Snart tar både Sara och Johannisen studenten och det kommer bli superkul! Rebekah och Julia fyller år på fredag, längtar lite till det med hihi. Händer för mycket på en gång!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo