www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100801

I fredags var jag för trött för att gå ut med mina flickor, så det blev bio med min älskling. Vi såg Inception. Bra film, verkligen. Sedan fick jag en present av honom. Jag visste vad det var jag skulle få, men det var ändå helt galet spännande. Sen har vi bara myst hela helgen. Vi åkte hem till mig på lördagen, såg på tv under kvällen.
Idag åkte jag till farmor med pappa. Det var så himla mysigt. Jag bara log. Det var skönt att träffa honom igen & att veta att han har det bra. Ja, jag tror verkligen att han mår bra nu.
Dessutom är det min & älsklings 3 månaders dag. Det känns så sjukt bra det med. Han är nog finast i världen ♥
-
Cuben till höger fick jag av älskling! Det kommer bli helt cp att lösa den, men jag blev galet glad.
Kommentarer
Postat av: Jennifer

Den såg...komplicerad ut! ;) Jag är så glad att du har honom! ni är fina tillsammans! Fastän jag inte träffat honom än!!!! ;) Älskar dig fining! Det blir utgång någon mer gång vettu!:))

2010-08-01 @ 23:16:42
Postat av: ema

jag saknar dig så mycket

2010-08-02 @ 18:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo