www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

100407

Nu känns det verkligen som att jag inte skrivit på år och dar! Jösses. Antagligen har jag haft så mycket att göra att jag inte haft tid att sitta vid datorn alls. Så, vad har hänt ? Först och främst så startade jag en grupp på facebook "alla vi som minns fylle Marianne i Rannebergen (..och som var lite rädda)", den har redan 186 medlemar, det är helt sjukt att så många har något gemensamt.
-
I måndags sov Filip hos mig, vi hade Disneykväll men hann bara se 4 av 12 filmer + top model på tv. Igår åkte jag med honom in till stan eftersom jag skulle lämna tillbaka mina böcker till biblioteket. Jag gillar biblioteket, av någon anledning.
-
Halv sex igår var jag inne i stan igen. Jag tog en fika med Daniel, supermysigt verkligen. Vi satt på Frank's. Har många mysiga minnen därifrån haha. Sedan blev det en superlång promenix i stan, vi gick till ställen jag aldrig någonsin varit i under hela mitt liv.
-
Senare på kvällen blev det en spontan tur hem till Marcus. Vi satt och pratade hela kvällen och hade det hur kul som helst. Jag gillar verkligen att prata med honom, han förstår liksom. Han fick mig att sakna Erik lite med. Ja. Jag saknar Erik, att skratta åt hans idiotiska skämt mitt i natten.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo