www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

You can always say sorry

Göteborg har blivit smutsigt. Så förbannat smutsigt. Att gå gatorna fram är inte längre lika tillfredsställande som det en gång varit. För gatorna skriker av desperation och svek. Faktiskt är vartenda fotsteg prytt med svek. & egentligen är vi nog ganska trasiga allihopa som vandrar gatan fram och egenligen är det nog alldeles för vanligt. Men när någon hugger en sådär hårt i ryggen, kastar hjärtat i marken, då är det svårt att hålla ryggen rak och man får nästan tvinga fötterna att fortsätta gå på den förbannade gatan som en gång var så fin. Men måste man verkligen behöva byta stad, kanske till och med land för att tyngden från axlarna ska bli lite lättare? För Göteborg är ju egentligen så fin. Min stad. Min fina stad som ni har fläckat ner. Jävla idioter. Hur ska man kunna börja om när spåren efter er bara ekar i varenda liten vrå. Jag kan inte låta bli att vilja spotta och avsky. Men förhoppningsvis kommer snön snart att täcka över alla fotspår som jag inte vill se & förhoppningsvis smälter de bort med snön när vintern tar slut.
Kommentarer
Postat av: Alexandersson

Inte behöver du lämna Göteborg för det. Finns alltid nya ställen att vandra till, nya minnen att skapa. Saker och ting försvinner med tiden, ju mer tid du lägger ner på saker som är negativa. ju längre tid kommer det ta för dom att försvinna.

2011-09-25 @ 23:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo