www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Don't rely on other people because other people suck

-
Idag kan jag ha gjort den mest nostalgiska utflykten i år. Ullared. Under hela min uppväxt, under alla år fram tills  jag fyllde 13 år så stod alltid Ullared på listan. Varje sommar, tidigt eller sent. Varje sommar var traditionen att alltid åka till Ullared och storhandla minst en gång. Jag har gått på det golvet så många gånger att jag inte kan räkna det på mina två händer. Jag har gått där och varit överlycklig, svinsur, hungrig, sådär törstig som man bara kan bli när man är liten. Ja, jag har till och med lyckats bli borttappad inne på Ullared. En liten flicka på fem bast som skulle bli hålld i handen av sin storebror. Men tror ni att han höll fast i handen? Nej.
Idag var jag i alla fall där igen. 7 år senare. En otroligt större affär än vad jag minns. Ändå kändes det som att jag var sådär liten igen och med enda skillnaden att faktiskt jag fick bestämma själv vad som skulle köpas. Jag blev 4200 kronor fattigare. & det enda jag fick med mig hem som faktiskt köptes till mig själv var två par skor, en hårtork, en tröja, två ansiktsskrubb, en diskborste, fyra blekningsmedel och Lejonkungen filmen. Resten blev till alla andra. Hur otroligt är inte det? Men fastän jag knappt fick med mig något hem så kunde jag inte lämna butiken mer än nöjdast i världen. Med världens största leende.

För övrigt är min blogg förbannat trist utan bilder haha. Men oroa er inte! På fredag kanske jag eventuellt kan få mitt internet att fungera. Jag har nämligen kommit på lösningen! Bäst.

Kommentarer
Postat av: Marie, Mamma till William & Linus ♥

Blogg.se

2011-09-27 @ 19:45:58
URL: http://mzetterblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo