www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Revenge is sweeter than you ever were.

Jag har en sån där extrem bloggtorka. Vad ska man skriva om? Först är det kallt ute och löven bara flyger av grenarna. Sen blir det helt plötsligt otroligt varmt och att ha jacka på sig är inget att tänka på! Vad händer? Vilka problem. Jag gillar ju hösten. För då vet jag att julen närmar sig. För det finns inget jag älskar så mycket som julen. Fast i år får jag ont i magen när jag tänker på det. Att jag dessutom kanske måste jobba för att det är min ansvarshelg. Kul. Verkligen, för jag har ju bara jobbat både påsk och midsommar redan. Jäkla problem haha.
Igår var en otroligt mysig kväll och det är bara en person antar jag som kan lista ut varför. Puss suckers.
Kommentarer
Postat av: Jacueline

ag har bestämt mig för att tycka att det är JAG hahaha! Bara för att jag kom med bulle :)) Nä skoja bara, ha en go söndag!

2011-10-02 @ 07:57:50
URL: http://jagbeklagar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo