www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

110101

Ja, vadfan har hänt egentligen?

2010 började med att jag träffade Rebekah för första gången,
vilket även betyder att jag fann min Filip.
Jag vet inte hur många dagar vi isolerade oss tillsammans i sävedalen,
eller hur mycket onyttigt vi åt, eller hur lite vi sov.
Jag vet bara att vi skrattade mer därtill.
Jag fann min potfisk och slängde ut det gamla för att hämta hem min Johanna igen. Det bästa valet någonsin skulle jag tro.
Jag var på Samsunggalan med Sara, och hade kunnat vara med på TV.
Men så blev det faktiskt inte heller.
Det var firande av Johanna och Jennifer vid olika tillfällen,
det var kaos på Hotellet.
Filip och jag fick tillfället i akt att måla om hela hans sovrum under sportlovet! Dessutom gick vi och piercade smiley och näsan tillsammans.
Min syster hann fylla år, det blev melodifestivalkväll med alla mina pärlor,  en helg i Gullbrannagården & en påsk där vi hade SAW maraton.
Filip sov över en kväll och vi kollade på Disney hela natten och målade varandras naglar!
Jag våldgästade Rebekah i Vaggeryd med lite hjälp av Göran, jag fick otroligt nog en studentmössa & framförallt så hittade jag mig en pojkvän.
Jag & Jennifer spenderade en heldag med att göra sweetart tillsammans utanför skolan, det blev mycket kort när kristoffer cyklade, och jag spelade basket tillsammans med Therese.
Den där viktiga dagen dök upp, och äntligen tog jag studenten! Det blev även en tatuering och jag jobbade bort hela min sommar på två olika ställen.
Lotta skaffade sig en Bob, mamma och pappa går skilda vägar, jag var med på Camerons skolavslutning & ag hann bada i havet tre gånger.
I Juli kom äntligen Sandra hem och jag har nog aldrig varit så nära på att gråta som då.
Det blev rumsbyte och nya tapeter, Kristoffer och Tobias fyllde stora, håret blev av någon anledning brunt & Zeke flyttade ut på landet.
My målade en gubbe på magen och lotta hittade världens största larv! Jag passade dom två finaste hundarna i världen och hade väldigt svårt för att lämna tillbaka dom. My blev en discotjej och jag hann med att se Håkan spela på Scandinavium. Det var riktig lycka.
Vi fick en Alice, jag var på jul på liseberg med mina två bästa Sara och Therese. Jag firade jul tillsammans med mormor och morfar vilket inte har hänt på säkert 6 år. Dessutom firade jag nyår tillsammans med mitt hjärta och livet kändes lagom bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo