www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

2010/01/01-05

Harre hjälpes! Det här kommer bli en förkortat historia somtusan!
I fredags så åkte jag för att möta upp missmulls på centralstationen, det var svinigt kallt. Så vi drog och satte oss på burger king. Där satt vi i säkert några timmar för att sen möta upp filip på drottningtorget. Det visar sig att han fortfarande är packad efter nyår! hahah. Oj vad jag skrattade.
Sen blev det hemgång, eftersom mamma ville att jag skulle sova hemma.
---
På Lördagen vaknar jag upp och beger mig genast upp till partille!
Där lagar jag och rebekah pannkakor till oss alla tre, och sedan beger vi oss hem till filips syster i frölunda.
Jag och mulle åkte däremot till min syster först för att hämta hennes nyckel, och sedan åkte vi åt fel håll vid marklandsgatan, för spårvagnen vände ju!
Sen bjöd vi in sara och hade en megakul liten krök kväll!
När jag kom hem till lotta vid två så blev det till att prata i telefon med henrik i några timmar, rättare sagt till fyra-halv fem någon gång.
---
Min älskade syster kommer in runt elva på Söndagen (var lagom trött) och säger att hon hade bakat scones! Vilket var supermumsigt. Sedan åkte jag hem för att byta om och packa en väska. Jag åket med Theresekusin till hjällbo och kollade när tina spelade tomtecupen! Sedan åkte jag hela vägen tillbaka till partille där filip och rebekah befann sig.
Vi flummade hela kvällen och kollade på 3 star wars filmer! Sedan ringde vi till Sandrahun och pratade med henne och helt plötsligt var klockan sju. Vilket betyder att filip ska upp till jobbet. Så han och jag går och steker ägg och lagar lite mat till oss.
Sedan blir det till att sova till klockan två för mig och Rebekah, då filip kommer inklampandes och säger att han inte pallade vara kvar på jobbet eftersom han bara somnade. Haha, så vi sov lite till för att sen dega igenom dagen.
---
Så på måndagen går vi till affären och handlar, vilket var ganska kul. Massa snö överallt, och backarna i sävedalen är fan inte o leka med!
Filips kompis Vidar kommer runt femtiden och vi lagar mat till hela tjockafamiljen, haha.
Sen blir det lite lek vid utkiksplatsen och massa flumm på natten. Mer star wars filmer och massa prat med Sandra i telefon!
---
Sen klockan sex på tisdag morgon blev det till att sova i en obekväm soffa för att sen vakna halv ett och inse att filip fortfarande ligger kvar i sängen. Ingen av oss har hört väckarklockan!
Så det blev några minuters förvirring och sedan lämnar rebekah sängen och då kryper jag upp och gosar med filip istället. Det var så mycket varmare där än vad det var vid golvet.
Jag lät som en gubbe när jag vaknade, har nämligen åkt på någon dum förkyldning.
Så rebekah har åkt hem nu och jag ligger i min säng och typ dör lite. Kan inte andas eller något. Bara nyser!
Kommentarer
Postat av: Jennifer

Åh låter supermysigt! hoppas ni hade det jättebra<3 du får bertätta mer snart! Backarna i sävedalen är FAN inte att leka med haha fytusan vad jobbiga dom är:S

2010-01-05 @ 19:05:54
Postat av: ema

vi hade det grymt bra! Dock trött som ett as nu :( haha!

vi hörs snart!

dom är INTE okej hahaha <3

2010-01-05 @ 19:39:41
Postat av: Rebekah :*

Hahaha, förlåt att jag höll dig uppe ^^, men jag är ju en liten natt uggla när jag är med min kusin ^^, <3

Vill bara tacka dig för en grymt bra helg !

<3

Backarna i sävedalen är självmords försök att gå i ^^, <3

Pusssss :**

2010-01-05 @ 20:55:57
URL: http://rebekahmulligan.blogg.se/
Postat av: ema

tack själv rebekah!

jag hade en grymt bra helg med dig.

<3

2010-01-06 @ 15:21:32
Postat av: Rebekah :*

bra, för jag hade en helt underbar helg med dig !! :') <3

2010-01-06 @ 23:23:26
URL: http://rebekahmulligan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo