www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

vilken underlig natt!

Tja jag somnade som en stock igårkväll! Jag hade så himla ont i huvudet, och jag var så galet trött så jag totaldäckade. Och det som hände efter det, jafifan det var knepigt! Haha!
Victor hade ju sagt att han KANSKE skulle ringa mig under natten, eftersom han skulle på nån fest.
Och när klockan är 02.15 så ringer min mobil!
Och jag vaknar helt yrvaken och tänker "JA, han ringer ju faktiskt" :D urglad, så jag tar upp mobilen och förväntar mig att det ska stå hans namn på displayen! Men istället står det "big B." och tänker vafan tobias ringer mig för mitt i natten?
Och då visar det sig att han är aspackad och helt jävla lost i skallen, haha. Han var påväg hem och skulle ringa nån, men så hade han ringt fel och ringt mig istället!
Han berättade massa snuskiga historier för mig om när han vart på krogen och massa haha, alltså jag skrattade så jag tjöt! Jag trodde att jag skulle väcka varenda jäkel i familjen!
Men jag älskar min bror mest ändå, ingen kan någonsin förstå hur mycket han betyder för mig!

När jag väl lagt på luren så märker jag att jag har fått sms av Niklas tio min innan tobbe ringde där han undrar om jag var vaken, så jag smsar tillbaka och säger att självklart är jag vaken liksom.
När jag väl somnar sen igen så ringer mobilen IGEN. Och då är det victor som äntligen ringer! :) Oj vad glad jag blev. Det började med att han säger att han ska sjunga en låt för mig, så han börjar sjunga om någon med speciella ögon och spela gitarr till, gud det var så himla fint!
Sen snackade vi ett bra tag, och jag mådde hur bra som helst. Det var så skönt att höra hans röst äntligen, så mysig och snäll <3

Nu blir det däremot till att bada och trimma zeke!
Senare ikväll blir det alla favorit programmen att kolla på:
One tree hill
Gossip Girl/Top model (någon idiot kom på att sända dom samtidigt)
Funderar även på att kolla på Paradise hotel senare ikväll, men vet inte riktigt :)
Ha en bra dag, skriver säkert mer senare
<3
Kommentarer
Postat av: everina

VEM ÄR VICTOR? :D

glad för dig, emma! ^^



paradise hotel <3

2009-11-15 @ 15:28:54
Postat av: Jennifer

åh SÅ glad för din skull!<3<3

2009-11-15 @ 16:04:31
Postat av: ema

Victor är en mysig kille :>

<3<3

2009-11-15 @ 16:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo