www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

en traskande tisdag minsann,

Tja, i tisdags då så var det meningen att vi skulle ta oss till Röda sten och ha någon workshop grej. Men eftersom det var världens olycka vid stigberstorget typ (som dessutom hedvig var med i, tack och lov så klarade hon sig <3<3<3) så gick det inga spårvagnar.
Eftersom vi tjejerna ändå hade 50 minuter på oss bestämde vi oss för att börja traska från järntorget tills spårvagnarna började gå igen. Men gjorde dom det?
Ja, en hållplats innan vi var framme! FAIL.
Så det blev världens längsta promenix, och jag tror aldrig att jag har klagat så mycket i hela mitt liv, och heller aldrig dragit upp byxorna så många gånger! Haha.
Och vad som gjorde mig ännu mer förbaskad var att när vi nästan är framme cyklar våran lärare (världens jobbigaste människa i världen) förbi och säger "skynda er nu vi börjar strax", jag trodde helt seriöst att jag skulle skjuta henne!

När jag kom hem kände jag att mitt knä har pajat igen.
Det gör så ont att jag knappt kan gå, men jag antar att det var på grund av den dumma vandringen, haha.
Så det blev till att smörja in knät med nån ormsalva vad det nu var ;o
Lyckad dag iaf!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo