www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

yiho

Sicken dag alltså! Börjar med att jag får ett sms av jensa fem minuter innan jag ska gå upp, där hon skriver "duvet att det är luciatåg halv tio va?" och jag bara RUSAR upp, sminkar mig och springer till bussen haha!

Sen på centralen så ser jag jensa som står och pratar i telefon, och utan att hon märker något så går jag fram och blåser henne i örat, haha! OJ vad rädd hon blev! Lagom skoj faktiskt hihi :) förlåt bebi.

Sen var det luciatåg, och dom var inte alls så bra som när jag och sandra var med förra året! NEJ, dom sög. Och det var en tjej som var utklädd till en julgran :o! Haha, hennes mun var jättestor när hon sjung, haha.

Sen var det nationella och dags att hålla tal, men jag och jensa hade inte gjort något. Så vi gick dit och sa att vi inte hade tid med det för vi haft så mycket annat att göra. Så nu ska vi göra det på tisdag istället! Grymt :) När folket höll talet så var den en tjej som blev helt jättekänslosam och började gråta och det slutade med att nästan alla satt och lipade :( så hemskt. Usch!

Sen var det dags för prov, inte okej. Det sög hahahhaa, kunde ingenting typ. Men vafan, skit samma! JAG ORKAR INTE HAHAHAHHA. Det löser sig :)

Sen väntade jag på Sara vid Domkyrkan i en halvtimme och kollade på julspelet vid kyrkan, och så kom det en KAMEL :D och jag blev jättepaff (kommer väl inte jag ihåg att den är där varje år) och blir helt till mig av glädje! tills jag känner lukten av den -.-' Då var den inte lika rolig.

Sen kom Sara och vi letade present till Therese som vi ska på 18års middag hos imon :)

När jag kom hem blev det pizzatime och my kom (som ska vara här hela helgen) och vi bakade lussebullar och satte på julmusik på högsta volym och sjöng och dansade för full hals :D hihi. Sen kom även storebror på besök och joinade oss! Det var jättemysigt.

 


 

Nu ligger jag i min säng och kollar på någon Neew Moon grej på tv, inspelningen eller vad det nu är. Och precis nu börjar idolfinalen! Så nu blir det dax att kolla :D hihi, grymt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
  
Välkomna hit! Mitt namn är Emma och jag är 24 år. Jag bor i Kungsbacka tillsammans med min fästman Robin. Vi är föräldrar till världens finaste Anton som är född 6 maj 2014 och väntar nu nummer två som är beräknad i juni 2016. & detta är precis vad min blogg handlar om. Men det skrivs även en hel del om vänner, mitt jobb och ni kommer även att se en hel del bilder samt läsa om min träning. Om ni har några frågor så får ni gärna höra av er! Sa jag förresten att jag skall gifta mig med mannen i mitt liv 2017? [email protected]

  
Följ mig gärna på Instagram: Emajohanson.

Roses | via Tumblr
  
Anton Göthe Robin, 6 maj 2014 23:54, 3700 gram och 53 cm.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo